Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jeszcze junaka nie sprzedales?![]()
jaki jest sesn pakowac 1500zl w opony do samochodu o takiej samej wartosci?!
a jaki bedzie koszt uzywanych sezonowych? po ile chodza uzywki?
Czyli kupując kapcia bezpieczeństwo może być gorsze niż w lepszym aucie? Pytanie retoryczne Pawle...a ty czasami nie potrafisz sie dostosowac do warunkow innych?
jaki jest sesn pakowac 1500zl w opony do samochodu o takiej samej wartosci?!
jakbym mial cos co mozna nazwac wspolczesnym samochodem to bym nawet o tym nie myslal!
Z tymi nówkami to mocna przesada, wiadomo że guma traci swoje właściwości itp ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Np do mojego auta kpl 16" zimowych to ponad 1000zł za dobre opony, kupiłem w tym roku używki z końcówki 2014r, wszystkie mają bieżnik ponad 7,5mm i zapłaciłem 500zł z wymianą. Od 6 lat jeżdżę na tego typu oponach zarówno letnich jak i zimowych, mam zrobione dziesiątki tyś kilometrów i wszystko jest ok. Działa też to w drugą stronę, bez sensu jest kupić 7-10letnie zimówki z bieżnikiem na skraju zużycia i potem klepanie że wpadł poślizg a miał zimówki![]()