Ja tam lubie humor kickstera 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ma/miał ktos vectre b?
luzno mysle czy warto zmieniac auto
wlasnie cos takiego by mnie interesowalo. ale nie wiem czy jest sens sie pchac w to :/aktualnie posiadam VB 2.0 16V kombi,
Ja mam automat. Ten w oplu należy do dosyć archaicznych. W mieście 12-13l gazu, niewiele mniej benzyny(mam ciężką nogę, nie ruszam delikatnie na skrzyżowaniu tylko staram się możliwie szybko uciec ze skrzyżowania)wlasnie cos takiego by mnie interesowalo. ale nie wiem czy jest sens sie pchac w to :/
cos jeszcze wymieniales? koszt czesci widze raczej rozsadny?
ile pali ten silnik co masz?
Na początek to może znajdź kilka ofert i przewieź się vectrą, czy w ogóle czujesz różnicę na plus względem wspomnianej ibizy.ale z drugiej strony zadbane egzemplarze uda sie kupic za rozsadne pieniadze
nie wiem czy zmieniac czy trzymac ibize do jej naturalnej smierci![]()
mam 196cm wzrostu i w ibizie ledwo sie mieszczeNa początek to może znajdź kilka ofert i przewieź się vectrą, czy w ogóle czujesz różnicę na plus względem wspomnianej ibizy.
mam skromne 60km i w miescie zeby nie utrudniac ruchu musze jezdzic dynamicznie. w koszalinie potrafie osiagnac spalanie 10l benzyny!W mieście 12-13l gazu, niewiele mniej benzyny(mam ciężką nogę, nie ruszam delikatnie na skrzyżowaniu tylko staram się możliwie szybko uciec ze skrzyżowania)
To dotyczy każdego samochodu praktycznie. Ale cudów nie ma. To są urządzenia techniczne i wszystko sie zużywa i psuje.Fajne, jak jezdza i nie sprawiają problemów...
Jeśli z krajowego rynku tak, przez szczyty cwaniactwa i januszowania handlarzy
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka