poszły paczki do 3ch muszkieterów dzis koło 10 tej. Prosze Was o potwierdzenie jak otrzymacie paczki jutro.Co do rozliczenia dogadamy sie na maila,jednak prosze Was jeszcze raz o przesłanie maili bo mam Wasze maile zapisane w folderze "robocze" ale adres zwrotny jest do mnie

.
Marosik -> dobrze ze już wiecej gadać ze sobą niebedziemy,ogromnie sie ciesze. Następnym razem kupuj sobie w akustyku ,albo na audiostereo. Jesteś największą pierdołą na tym forum i oby ci sie te glosniki spaliły

. Ale ktoś z Góry czuwa nad nami i dobrze że pokarał cię jakimś używanym SS. Mam nadzieje że głośniki spalą się w przeciągu 2 dni. Co do czasu to przez miesiąc zbierałem wpłaty,ok 2-3 tyg trzymałem głośniki. W sumie fajnie że jestes taki upierdliwy

bo teraz tylko czekam aż ktoś ci noge podłoży. Mam nadzieje że wiecej juz niebedziemy miec ze sobą do czynienia, Żegnam!
Nadal potwierdzam że następne zamówienie w toku,planowana realizacja początek stycznia. Czekam na chętnych bo brak osób. Polecam zerknąć na
www.intertechnik.de ,polookać na kondesatory,gniazda,glośniki car audio. Co do cen z intertechnika to są -30% u mnie. Wszelakie info na maila. Chce sie zmieścić z paczką do 30kg
Co do reklamacji moich kopułek z Vify,to Rolph powiedział że na własny koszt przyśle nowe

. Więc tak zawsze reklamacja wygląda u Rolpha,nieźle