Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.
zamowienie ruszy jk sie zbierze conajmniej piec osob i paka nie przekroczy 30kg.. chyba ze nagle sie zbierze grono chetnych to sadze ze gipsy2 nie bedzie mial przeciwskazan..ale niewierz ze nagle ise ow grono zbierze ;P takze chyba bedziemy probowali sie zmiescic w 30kg
no i co z tym zamowieniem w koncu wyszlo? czy nie wyszlo nic?
ja chciale msie zapytac o cene 2 X DT100 bo nie widzialem w tym cenniku co byl podany, ile razem calosc by mnie wyszla, ze wszystkimi przesylkami jak by co
Nie wyrobi. Pamietajce ze to zamowieni jest male i kazdy 40pln musi wylozyc na przesylke (przy 5 osobach).
Sluchajcie zawsze mozna zagadac do Rolpha i powiolac sie na audiostereo w koncu niektorzy z nas uczestniczyli w tych zamowieniach (ja osobiecie w 2) i dalby jakas znizke
Wiec musimy zebrac z piec osob
Ja bym wszedl najprawdopodobniej w vife m18wh 2szt.
hm, no jezeli 2 X dt100 by wyszlo jakos nie drogo to ja tez bym sie pisal, ale jesli wyjdzie 20 zł taniej niz w polsce to sobie odpuszcze i ARV'kami sie bede zachwycal dalej
Poradzcie mi jakies "dobre" wysokotonowki w cenie do 500zl za komplet (ze wszystkim).
. Ktos mi polecil NOFERRO 550 . Jestem w stanie dorzucic sie do zamowienia. to zawsze kolejna osoba do zamowienia.
pozdro
Zapomnialem dodac. Musza byc ciete na poziomie okolo 2.4kHz Moc kolumn to 160W sinus
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.