• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

ja jestem z warszawy i też czekam na przesyłke od Gipsy.
Jak coś to mój nr gg 1348662.

głośniki będą za 2 dni! hura! ;)

później zajmę się wysyłaniem do Was...

ps. wczoraj rozwaliłem moje kochane auto :(

ps2 już mam 2ch chętnych na next zamówienie ;)

Gipsy czy dobrze uslyszalem ze za 2 dni maja przyjsc glosniczki??...
Wszystkie czy pierwsza tylko tura??.... na m18wh bedziemy jeszcze czekac??
:D

heja!!!
nie moge sie skontaktowac z xxx. na gg jest ciagle niedostepny.
mysle ze jego glosniki mozna tez przeslac w 'naszej' paczce (do wawy).
choc z 2 strony nie ma co czlowieka uszczesliwiac na sile

xxx jesli ci nie pasuje to pisz.

Witam wszystkich.
Ponieważ też oczekuję na głośniczki (tak trochę tylnymi drzwiami dołączyłem do ostatniego zamówienia) - to jeśli można chętnie się dopiszę do wspólnej "warszawskiej" paczki.

Przepraszam że zabiore głos ale ......co sie dzije z zamówieniem , czy głośniki dalej koczują u Ciebie Gipsy ??

mam taka informacje szczegolnie do gipsy2 i wszystkich zainteresowanych. poznalem goscie ktory jezdzi do holandii w kazdy poniedzialek po samochody. dodatkowo deklaruje sie jako kurier. mysle ze znacznie obnizyloby to koszty transportu ktore sa jednym slowem duze;p

Jako, że moj post zniknął przypominam ze jestem chętny na następne zamówienie jeśli będzie mniej więcej na przelomie lutego/stycznia lub później.

No ja już się nie moge doczekać.... normalnie sikam w majtki :> Nie słyszałem vify i ciekawi mnie strasznie jak to będzie grało...

hehe ja tez tak mialem w poprzednim zamowieniu , a teraz mam ochote juz jakies morelki skubnąc :)

niektorych rzeczy nie da sie przyspieszyc... np splywajacej wody w klozecie ;)
Pozdrawiam wszystkich oczekujacych porodu paczki...

Dochodzą mnie słuchy że Gipsy nawet swojego telefonu nie odbiera , więc jeśłi załozyć że znów nie ma neta i samochód dalej w warsztacie to chyba pretense nalezy mieć do operatora GSM.....a może sie mylę

wszyscy czekają. Do gipsego pisałem... ale nic nie odpisał.
W sumie to się nie dziwię że nie odbiera.... jak duże bylo zamówienie? Kilkanaście osób jak chce się do jednej dodzwonić to jest problem :>

A nie jest prościej uciąć niepokoje i komentarze przez odezwanie się, wpisanie klarownej daty która ugasi cały szum. Przecież to już jest dużo za długo.

nie ma sie co niecierpliwic....
w takim tempie doczekamy drugiej czesci przesylki i wszystko zostanie wyslane na raz....
pewnie na swieta bedziemy miec.... (mam na mysli wielkanocne) :]

Powrót