TatoTurbo napisał:
tomekk napisał:
zabieral sie bo chcial nam zrobic przysluge,
nikt nie macha rekoma za darmo ...nie wierz w to!
no fakt....wykorzystałem Was jedynie do tego aby była tańsza przesyłka dla moich głośników które ja potrzebuje ... och! ależ nie,sorry ! ja przecież zarobiłem na Was 5 tyś ! I jeszcze postawiłem za to wille w Krakowie .
Tato turbo -> co mam z tego innego ,poza niższą ceną przesyłki ? Gówno! Jedynie jeszcze ludzie marudzą,muszę łazić i jeździć za wszystkim,pakować potężną ilość głośników ... czy ja pobierałem za to jakiekolwiek opłaty? NIE! Jedynie od każdego z Was "odliczyłem" nieco za paliwo i zakup taśm pakunkowych (10zł od osoby),bo dopłacał do tego niebede.
Do dupy z tym wszystkim ,niebede wiecej robił zamówień! Zamawiajcie sobie na audiostereo,płaćcie każdy McGyverowi czy komu tam za przysługe (teraz bierze od osoby 50zł za zmarnowany czas itp) , i też czekajcie na głośniki 2 miechy (ostatnio to nawet m18wh przyszło po 3 mieś.) .
To była wersja oficjalna.
A teraz wersja nie oficjalna : kolejne zamówienia będą

, a kolejne już w toku . Forma informacji to będzie np jakiś dział SPRZEDAM na audiomani,czy tutaj na diyaudio zarzucę w off topicu temat z informacją o zamówieniu,ale na rzadne pytania na forum niebedę odpowiadał - będzie tylko info , a kwestie formalne itp bedą na maila. Mogę powiedzieć,że nie planuję wprowadzania opłat za to że wogule robie zamówienie.