• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Dobra Majstry, ja mam sprawe zamówienia dogadaną,jutro puszczam kase. Mam nadzieję że reszta też się nie bedzie ociągać bo nikt raczej nie chce odwlekania sprawy o kolejne tygodnie.
Styczeń miesiącem wyprzedaży trza kupować te zabawki.
pozdrawiam

Po krótkiej rozmowie na GG z gipsy, zdecydowałem sie na dwa Morelki MDT29.
Pieniazki juz przelane z mBank.

pozdrawiam

Z mojej strony kasa poszła. Temat załatwiony.
Przyłączam się do prośby kolegi o zamykanie zamówienia, bo czekanie na innych zawsze ciagnie się w nieskończoność. Chętni wpłacać.
Gipsy po weekendzie zrób napad na kantor w Pawłowicach :)

Pozdrowionka

niestety dopiero teraz przeczytałem forum,(wpadłem na chwile do pracy,bo mam dziś wolne)prosze o nr.konta to przelewam kase ( w zł) ,no ale kiedy dojdzie to nie wiem (BPH).może dopiero w pon.wt. przykro mi ale konta też nie znam ,pozatym jeszcze jestem w "żłobku" .trudno żeby przeze mnie wstrzymywać transport.sls 12 biore na 200%,natomiast dziś do południa urabiałem żone na M 18 i coś z wysokich ,oczywiście po dwie sztuki.decyzja po uzgodnieniu z GIPSY,(gdzieś wyczytałem że doradzi). prosiłbym o kontakt.,

gipsy2, jesteś w stanie udzielić jakiś informacji jak może wyglądać sprawa kupna Vif M18WH za jakiś miesiąc, dwa, w świetla połączenia Vify z Peerlesem i wycofanie tego (i nie tylko) głośnika z produkcji? Może się już orientowałeś...

nie doczekałem sie na odpowiedź,ide na zakupy ,w drodze powrotnej moge wstąpić do pracy(choćby zrobić przelew) , prosze o sms na 606 92 66 75, to będe na 100%.
Pzdr.

Przypominam dane :

NR KONTA: 10 1050 1605 1000 0022 7407 1428 (ING BANK ŚLĄSKI)

staniek lukasz
ul.górka 15
43-250 pawłowice

,cennik jest kilka stron wcześniej

do gipsy2.
kasa poszła o 20.15, kiedy dojdzie trudno powiedzieć.Bank przyjął do realizacji.
oczywiście na sls12.
dzięki.

Ja też apeluję! oby zamówienie się nie przeciągnęło... Pieniądze miały być wpłacane do końca tego tygodnia, kto się spóźnił - przykro mi ale nikt nie chce długo czekać na głośniki (zwłaszcza jeżeli żyje w ciszy bez muzyki)

a ja bym sie cieszyl jak by sie troche przeciagnelo bo mam problemy z zorganizowaniem funduszy na mb do xlsa ;) jak by wplaty byly do konca przyszlego tyg to pewnie bym zdazyl a jak nie ... to trudno podlacze sie do nastepnego zamowienia (choc przykro mi patrzec jak xls sie marnuje w closed ;))
pozdrofka

Hmmm! No w tym momencie z moich informacji delikatnie przekroczylismy planowane 30kg, ale jezeli z założeń miało to być szybkie zamówienie to trzeba to zamykać bo inaczej to będzie się ciagnąć.
Może to zamieszanie z Vifą tak mobilizuje chłopaków ??

PS. Sam jestem ciekaw jak to bedzie, miałem nadzieje że po frontach na vifie zrobię komplecik a tu masz niespodzianka.

pozdrówka

Mówie o połączeniu z Peerless, na kazdym forum się o tym pisze ! Nawet tutaj w off-topicu. Pytanie które głosniki zostaną z oferty vify ?

Jaka nazwe bedzie miala nowa firma>? Juz cos wiadomo kiedy ma nastapic to 'zlanie' producentow?

Hmmm to mnie zdziwiło, sam się wczoraj o tym dowiedziałem :) może wspólnie złożą jakieś dobre głośniki :) coś nowego, coś ciekawego :D wiecie - jest ryzyko jest przyjemność :)

panowie, napiszcie kto co bierze, zeby bylo wiadomo jak stoimy z zamowieniem.
ja osobiscie biore;
2x XT19TD-00/04
2x XT18WH09/08
830547 XLS 12sl290

i jesli jeszcze bedzie mozna to wezme 2x 830884 HDS-205 Excll. i 2x DX25TG-05/04

Powrót