• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

panowie, przyznajcie sie kto juz dostal glosniki a kto jeszcze czeka! brak informacji od gipsyego zaczyna mnie irytowac...

czekam i zaczynam się wkurzać, Gipsy oczywiście nie osiągalny, paczka niby wysłana priorytetem w czwartek a tu środa i nie ma, a jak u Was dostał już ktoś głośniki?

Coś tu zalatuje wielką sciemą ... ciekawe czy Gipsy w ogule wysłał paczki ... a z osiągalnością to szkoda gadać zawsze albo nie ma telefonu bo "zostawił" gdzieś albo echo ... moja paczka podobno zostałą wysłana w piątek i nadal jej nie ma ... !!!!!!!!!

no to ladnie robi... rozumiem ze moze miec jakies zajecia czy cos, ale przynajmniej jakies konstruktywne info by wypadalo dac.

i co dalej bez zmian? nikt nie dostał jeszcze paczki? Gipsy odezwij się bo zaczyna mnie to wkurzać, priorytety chodzą 1-2 dni a dziś mija 5 dzień roboczy od wysłania

U mnie tak samo bez zmian, głośników nie ma a Gipsy nie odbiera ... jestem ciekaw czy głosniki zostały wysłane .... ????!!!!

Gipsy2 mam nadzieje, że się w końcu odezwiesz dodzwnić do Cibie się nie da, na forum zlewasz wszystkich i nic nie piszesz a należą się nam wyjaśnienia bo o głośnickach sluch zaginął... czekm na info !!!!

cysiaczek, jak tam Twoje kolumny? ja dzisiaj odebrałem MDF od stolarza. 25,5kg desek na jedną kolumne :) nadal nie mam doprecyzowanych planów... :(

Powrót