• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wesołych Świąt !

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Z tego miejsca chciałbym złożyć Wam najszczersze życzenia wesołych Świąt Bożego Narodzenia :)
Nie zapominając też o Nowym Roku :)
Więcej kasy na lepsze głośniki, (jeszcze) lepszych i coraz bardziej osłuchanych uszu :)
Takero

A ja Wam życzę tak... Idźcie na piwo, przeczytajcie jakąś książkę, obejrzyjcie ciekawy film, pospacerujcie sobie, bylebyście się oderwali na trochę od DIY - chociaż na te kilka dni :) A potem wróćcie tutaj z głowami pełnymi świeżych pomysłów, które nie będą kolejną kopią kolumn Yoshiego, czy też kolejnym GC :P

Wasz ulubiony,
Krzysiek.

Ja właśnie puszczam kolędy z moich "eltrivium" ;)
Ja mam wierszyk dla ponurych ( najlepszy jaki czytałem :P ) :

Jakieś dzwonki słychać z dala, to mikołaj ****erdala. Popier**** aż się kurzy, bo zapier*** ma dość duży. Mimo wielkiej dziś roboty, z równowagą ma kłopoty. Rozerwany ma swój worek i rozpięty ma rozporek, spodnie całe wymiętolił, chyba z sanek się *****dolił. Alkoholu czuć aromat, naje**** jak automat, wysiadł z sanek głośno beknął i wielkiego orła jeb***, wyskoczyłu ma dwa jaja- jak tu wierzyc w Mikołaja?

Wesołych Świąt Alleluja

idę po prezenty ;)

No to co dalej.... najlepszego w nowym roku.... coraz to lepszych i tańszych głiośników. I żeby wszystko równo grało :-)

Ludzie, na sylwestra, chociaż przed tvn, a nie na forum!!!!

Żeby nie było, zaraz wychodzę ;)

Już dawno po świętach - temat trafia do odklejenia (przynajmniej do najbliższych świąt :P )

To może ja zacznę:
Życzę wszystkim wesołych świąt spędzonych w rodzinnym gronie, pełno paczek z głośnikami pod choinką, więcej czasu i pieniędzy na DIY oraz szczęśliwego nowego roku! :mrgreen:

Zdrowych, Wesołych Świąt, wyczesanych prezentów, 10 i 12" kevlarowych STXów, dobrych wzmacniaczy za małe pieniądze, okazji z allegro, fajnych fornirów, ciekawych paczek i kolorowej choinki :mrgreen:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót