• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

whisky vs smirnof :)

hm.... i co Ci z tego ze masz prawie czerwony pasek jak za pare lat Ci mózg wyparuje od tego siana! mam paru znajomych co palili i pala dalej i wiem jak sie czlowiek po tym zmienia. Od czasu do czasu mozna ( raz na meisiac) ale nie dzien w dzien jak to niektorzy robia.
a po za tym kazdy cpun (nie chodzi o Ciebie! ) jakby chcial byc dobry w nauce to nie stoi nic na przeszkodzie - amfetamina (czy jakos tak)

[ Dodano: 2005-09-02, 22:57 ]
a tak po za tym, no to wodeczka :) tylko nie z ziemniakow bo strasznei choruje po niej :/. oryginalny Bols i jest GIT :)

u mnei w klasie jest chlop co pali dzien w dzien. sprawa za handel. za posiadanie. chlopak fajny inteligentny ale ma jeden cel... zieloooooone. szkoda mi go.

nom... :( u mnie kolege tez zlapali przeszukali no i znalezli 1,4 gr samosieji + jakas tam znikoma ilosc normalnej trawy :(. Dostal kare 200zł + koszty postepowania ;/, 3 lata w zawieszeniu i kuratora, bo jest mlodociany (20 lat) ;/.
palic pali od czasu do czasu, tzn. palil, bo teraz raczej predko nie siegnie, no ale pech tak chcaił ;/. trudno sie mowi, teraz tylko matce musi powiedizec o tym jakos bo jak kurator przyjdzie to.... :| eh... szkoda mi go ;/

dalex1 napisał:
A i co do dna to srednia rok temu mnialem 4,7 czyli pasek potem ide do lica na biochem potem platne studia - dentysta i gabinet po mamce mam i forsa bedzie wiec luzik :)

i czym się chwalisz? wysoką średnią? średnią z gimnazjum to se można w d... wsadzić... ważne co się wie i potrafi... ale Ty idziesz na płatne studia, więc nawet nie musisz się wykazywać intelektem...

A jak panie Zygmuncie wyobrazasz sobie dostanie sie na zwykle studia medyczne juz ja wiem jakie to sa uklady wiec prosze .....

Heheh gimnazjum to jest pryszcz:P
Liceum tez... tylko to zalezy do jakiego liceum sie pojdzie;]

Czemu Wy jestescie tak nastawieni do marihuany? juz dawno temu nasi przodkowie stosowali ja w celach relaksacyjnych, nie mowie juz o indiancach z haszem :) poza tym jakby zalegalizowali marihuane w polsce to moglibysmy sie stac ciut bogatszym krajem :) pootwierali by kofiki w nich jeszcze byloby cos do jedzenia i juz sa dodatkowe miejsca pracy :] bezrobocie mniejsze, duzoo ludzi z roznych krajow przyjezdzaloby do Polski tak jak do holandii ludzie jezdza teraz, z turystyki tez bylyby wieksze pieniadze. A czy marihuana czesze beret? a co nie niszczy umysłu? wszystko :] alkohol telewizja kuchenki mikrofalowe, a wogole jaki widok jest lepszy? goscia ktory sie ciagle smieje w kofiku np. czy goscia ktory spi pod sklepem albo nie spi i robi dymy? pozdro.

SCIERA to jeszcze lepszy nick niż "dik".. a co do płatnych studiów... układy... układy to ci sie zaczną jak będziesz już na tych płatnych i będziesz latka powtarzał bo Cie na uczelni będą gnoic na egzaminach bo i tak wiedzą ze będziesz rok powtarzał to zapłacisz. a kurde u nas 18.000 za rok.. piechotą nie chodzi.. zamiast sie nauczyć do czasu egzaminu to ty se rezygnujesz.. głupia dupa jestes. ja sie nauczyłem i dałem rade.. a zreszta.. co ci tam masz to plać..

boję się lakarzy, którzy dostali się na studia bez egzaminu... tam gdzie chodzi o ludzkie życie przydałoby się trochę bystrości umysłu... a za kasę to nie wiadomo kto te studia kończy...

Srednie ze swiadectwa, szczegolnie z gimnazjum to sobie wsadzic mozna, liceum.... hmm tylko jakies dobre, ale to i tak w wiekszosci opinia, chcesz sie sprawdzic to idz na egzamin na studia panstwowe, AM, PW, UW, AGH, SGH, UJ i zobaczysz co jestes warty. Gadanie ze bez sensu isc na egzamin bo i tak jest korupcja to bzdura, jest jak jest, ale trzeba sie do tego dostosowywac i stawac do walki ze znajomosciami, bo przeciez tak samo bedzie w zyciu, przeciez nawet do dentysty lepiej isc znajomego (czyli mozna powiedziec ze to juz protekcja). Ja nie mialem zadnych ukladow, nie mialem genialnej sredniej w liceum, ale mam glowe, wiem co wazne, egzamin na PW tak napisalem, ze ludziom kopary opadly. Jak sie chce, jak sie jest mocnym to sie da. zreszta z tego co widze to po znajomosci mozna sie dostac do szkoly ale nie utrzymac.

Wiem, wiem nie na temat;) ale wzburzaja mnie czasami takie teksy ludzi chwalacych sie srednia na swiadectwie, co do alkoholi.... pewnie malo kto uwierzy, ale praktycznie nie pije, nie pamietam kiedy ostatnio cos z % spozywalem, chyba jakies lekarstwo;) jako nastolatek kazdy sie buntuje - normalka, zazwyczaj czlowiek buntuje sie przeciw zakazom, rodzicom, wladzy itp. (zreszta ktos tu pisal, ze kiedys piwo smakowalo lepiej jako owoc zakazany) a ja sie zbuntowalem przeciwko pijacym do nie przytomnosci kumplom w podstawowce, mieszkam na tzw. middle of nowhere wiec wiekszosc mojej klasy z podstawowki to byli idioci wychowywani przez pijacych rodzicow (moi jacys troche inni, bo w zasadzie tylko od swieta pija - i bardzo dobrze). ja tu chyba do polandu naszego nie pasuje, w czasie gdy wszyscy zaczynali pic ja sie przeciw temu buntowalem i jakos mi juz tak zostalo:) Dodam tylko ze nie mam nic przeciwko ludziom pijacym (z rozsadkiem!!), a co do ekpipy spod sklepu na mojej wsi. to hm jak to powiadam Caritas Polska to nie ten adres i ich mam w dupie:) kurcze ja to chyba taki troche polski yuppie sie staje:P
Wiec chlopaki pijcie tylko z rozumem i nie smiac sie tu z moich wywodow:)

na UMŁ wieczorowi(dzienni platni)tak dostaja po dupie ze az piszczy,traktuja ich jak scierwo jakies.bez pieniedzy mozna sie dostac na akademie i znajde na to ze 100 przykladow. trzeba tylko chciec.oczywiscie uklady tez istnieja-na to znalazl bym tez ze 100 kolejnych ,ale jak ktos jest naprawde dobry to sie dostanie.
boje sie tylko takich "stomatołków" wlasnie jakim bedzie pan dalex1.wrzechwiedzacych,normalnie mistrz swiata i okolicy,bez szacunku do pieniedzy(mama da),a co za tym idzie do ludzi.dobrze ze nie beda juz mieli lek.przed nazwizkiem bo zupelnie niektorym palma odbijala(porownujac sie do lekarzy ogolnych)
jestem technikiem dentystycznym i obcuje na codzien z roznymi jegomoscmi...
zanim pan dalex1 pojdzie na studia beda juz one platne dla wszystkich niestety.
dla przyszlego pana dentysy(nie lek.stomatologa ;)) zycze samych bezzebnych pacjetow(protertyka najlepiej platna) i bardzo wyrozumialego technika :)

ps.legalizacja marichuany,w polsce?buahahahahahaha tu nie ma kultury niczego
wyobrazcie sobie kanarka ktoremu dano worek prosa-kanarki nie maja osrodka sytosci
,albo gdyby w sklepie dawali jabole za darmo...
powodzenia dla wszystkich ufoludkow!!!

btw-przepraszam za off topa w off topie:)

Powrót