• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Więcej mocy z TDA7294...???

Niedawno wspominałem o tym układzie.Czy go dostaniesz na rynku??.Napewno tak ale za jakie pieniądze :/

Jak oglądałem note katalogowa to zastanawiam sie gdzie sie tam wpina głosnik. Miedzy wyjscia kanałow n i p ?

elmer napisał:
Witam

Tak piszecie o tych STK ze to mozna na podrobe trafic i sie pali.... Mysle ze na razie zostane przy tym TDA7294 najwyzej zrobie w mostku. Mam EDW z pazdziernika i tam jest napisane wyraznie czarno na bialym, ze ten mostek moze pracowac na 4 omach wowczas moc max to 200 w przy zasilaniu napieciem symetrycznym po ok 28 V na galaz.

Jasne ostatnio dużo dziwnych żeczy piszą w tego typu czasopismach, wiesz tak naprawde to ten mostek ma 400W przy 8Omach i 1kW PMPO!!!!!!! :P

pozdrawiam!

Powrót