Chodziło mi o tą którą ma kolega Drzymek.Która? ta co już ma czy ta ze schematu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chodziło mi o tą którą ma kolega Drzymek.Która? ta co już ma czy ta ze schematu?
Czy z obecną zwrotką da się coś zrobić, czy pozostaje zrobić nową.
być może okaże się że z tej "zwrotki" jakieś elementy będą pasowały w docelowej trochę zaoszczędzi. :glare:Ale co tu mierzyć? To jest klon Proac'ów, więc trzeba po prostu złożyć zwrotnice wg obrazka z netu
Ale co tu mierzyć?
kolega Drzymek lepiej niech już nie szuka oszczędnościbyć może okaże się że z tej "zwrotki" jakieś elementy będą pasowały w docelowej trochę zaoszczędzi.
Ja bym zareklomawał u sprzedawcy... "Zwrotnice modyfikowane na HI END" oznacza IMO minimum, że są poprawnie złożone, gwarantują zgranie fazowe i nie spowodują uszkodzenia przetworników.
Jeżeli zwrotka jest robiona "na oko" to jest to ewidentne wyłudzenie.
Teraz Ty odnowisz obudowy i wystawisz z podobnym opisem za 1500 lub 2000 by ktoś inny się naciął? nie tędy droga....
"Skrzynie zrobione zgodnie z oryginalnym projektem. Zwrotnice modyfikowane na HI END - zastosowano kondensatory olejowe"
te zwrotnice to chała straszna
Tak! chodziło mi o wykonanie, ale jeśli partacz (bo inaczej nie da się tego opisać) tak zrobił zwrotnice to nie wierze że dopuścił się do takiego czynu jak pomiar...Elementy same w sobie sa dobrej jakosci.