• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wieża PANASONIC

Reakcji
0
Witam dostałem ostatnio wieże panasonic rx-dt680 i po podłączeniu do pc (czincze -->maly jack) strasznie marnie gra bardzo cicho (wieża po przełączeniu na radio gra "normalnie" tzn. tak jak powinna :P przynajmniej tak mi się wydaje) i tu kieruje pytanie co możne być nie tak, ewentualnie czy opłacało by się zrobić jakiś mały wzmacniacz do tych kolumienek (muzyka, gry itp...)
foto...
5608700137_large.jpg

fota001.jpg

ps. ciekawi mnie ten głośnik jeden 8Ω a drugi 2,7Ω :P

pozdrawiam Rafal

nie potrzebuje jakiegoś mega hiper super sprzętu który nagłośnił by wiejska imprezę w remizie :P to tylko głośniki komputerowe

nie przerobisz go sam, nie znajdziesz wejscia ani pewnie wyjścia z koncowki mocy.

Jeden 2,7 ohma a drugi 8 pewnie dlatego zeby ich efektywnosci jakoś się zrównały. Zresztą widać ze to shit :)

Powrót