euphonic, jak chcesz tak kombinowac to kup ARN 150-73 + GDWK PJ bo do tego jest zwrotnica
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a pod tenPawel S. napisał:euphonic, jak chcesz tak kombinowac to kup ARN 150-73 + GDWK PJ bo do tego jest zwrotnica
tyle to ja wiem kolego :wink: , tylko nie mam rozeznania jakie są dobre i w miare tanie głośniki, a to co wyżej pisałem, to tylko kwestia gustu :grin: .yxzabc napisał:mi się zdaje że Ty troche mało wiedzy masz na ten temat. :razz: polecam przeczytać artykuły na stronie głównej i juz będziesz wiedziała co i jak.
to nie jest tak że wybireasz głosniki takie które ci się podobają z wyglądu. do każdych głośników potrzebna jest zwrotnica która będzie zaprojektowana pod konkrente głosniki.
spodobała mi się zwrotnica, chciałbym skompletować do niej te same głośniki.yxzabc napisał:no to przeciez doradzali Ci STX
w tej cenie to chyba najlepsze rozwiązanie, i dlatego ja też się na nie zdecydowałem :wink:
euphonic napisał:Ale zastanawiam sie czy ten głośnik GDM-14-150-8-SCX będzie dobry jako bass w monitorku
wiecej to raczej nie - ale podobnie napewnoTasior napisał:slyszalem ze z tego gdna jest wiecej basu jak z arn150