• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wiosenny remanent

Reakcji
0
Witajcie
Zakupilem meganke coupe i teraz mysle o zupelnie nowym audio

Co polecacie?? Poszukuje mianowicie:
- wzmacniacz- 300pln
- sub (lub sam glosnik 25-32cm)- 250pln
- przednie glosniki 16,5 cm- 200pln
- tylnie glosniki- 200 pln

Prosze o konkretne modele i krotki uzasadnienie wyboru
Poszczegolne kwoty nie do przebicia :]
pozdrawiam i z gory dzieki za propo.

P.S mam kondensator 1,2 F moze sie nada do tego kompletu

Mam kontakt z megana coupe na codzien i nie potrzeba tam żadnych głośników z tyłu!!
jeżeli masz elektrykę to 16cm wchodzą na przód bez problemu a jak szyby na korbki to mała rzeźba będzie potrzebna.

ja bym na twoim miejscu hpb 604 + helix blue 62 + bsw 124/ ap / mds 08 kwestia czego oczekujesz :)

mozna jeszcze helix blue 62 pod radio / hpb 1502 / STX Ap / jak mowił michone zalezy czego oczekujesz i czego słuchasz

ja slucham rap, hh, czasem jakies techno i jest miekki basik miło :]

zalezy jakim maniakiem jestes :wink:

helixy pod radiem zdecydowanie nie :) mialem swoje podlaczone pod nakamichi a podlaczone pod wzmak alpinki i napewno roznic jest ogromna... nie wyobrazam sobie zeby napedzac to jakims sony czy jvc :P

no fakt faktem zagrają lepiej :razz: pod wzmakiem, ale jakby kolega chciał kopniecie przy basiku to może tak tymczasowo zrobić a później kupić wzmaczka pod przód :wink:

Powrót