• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Witam. Mam pytanie o głośnik ...

za te pieniadze jeszcze ujdzie. jak nie znajdziesz alternatywy to mozesz brac.
ale super jakosci sie nie spodziewaj

to już lepiej ten JBL

napisz czego szukasz

co już masz

czym chcesz napędzać

witam ja tez w tym temacie ,akurat mam zlecenie nagłośnienia auta ,a od ostatniej "roboty"troche się odwlekło,więć co wziąć tego jbl czy stx GDN-30-300-4-AP ? auto to kombi ,wzmacniacz ok 150_200 rms

wzmacniacz to BLAUPUNKT GTA 2100(oczyw. mostek) choć jeszcze nie kupiony więc podlega zmianom!,klient nie wymagający ,"ma ładnie grać i tyle i tanio ma być" ,lubi bass :roll:,muzyka różna pop,techno,hip-hop,radio ma blaupunkta(nie wiem jaki model-rca są)
Choć klient nie wymagający ja wola bym żeby minimum jakości było

to moze juz bardzo oklepany MDS08? tanio, dosc latwo dostepny, dobrze gra, mala skrzynka tylko czekac trzeba :P

"08" nie będzie mało to w końcu kombi?a po za tym w bagażniku ma być zabudowa więc 20 będzie "śmiesznie" wglądała :neutral:

ja bym powiedział, że do sedana byłoby mało, w kombi się łatwiej dźwięk rozprzestrzenia.

jak zabudowa ma byc na pokaz to faktycznie bedzie smiesznie wygladalo. jak praktyczna zabudowa to bedzie idealny ;)

Powrót