• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Witam

Reakcji
0
Witam.Jestem nowym użytkownikiem jak i również dopiero zaczynam moja "przygodę" z projektowaniem...w sumie to jeszcze nie zaczełem ale mam taki zamiar :) zawsze interesowałem sie głośnikami komputerowymi z Thx miałem jużtakich 6 zestawów i pomyślałem że czas zmienić dźwięk w domu.
Jak sie domyślacie mam miliony pytań dotyczących sprzętu,głośników,projektowania itp itd.
Narazie w miare możliwosći prosze o wpisanie jakiśstron z samymi podstawami na ten temat..cosdla początkującego
Z góry dzięki i mam nadzieje że z waszą pomocą za pare miesięcy mozę uda mi sie złożyć cośkonkretnego
Pozdrawiam.

na stronie gównej maszartytuły. Poczytaj zeby nabyc wiedzy. A jesli chesz zobaczyc jakie kolumny tworza autorzy to zapraszam do działu: WŁASNE konstrukcje elektroakustyczne :wink:

No i skoro jestes lajk to słuchaj co sie do ciebie mówi, a nie jak niektórzy pytaja a i tak robia swoje :mrgreen:

pzdr

temat nie jest poto aby sie przewitac czy napisac cos glupiego... jednen glupi wyraz Witam. czesc, pyatnie, pomocy. nie duzo mowi,
postarajcie sie w temacie oddac to o czym chcecie pisac.
czesc jestem mikolaj.

n/c

Powrót