• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wkrętak akumulatorowy

Status
Ten wątek został zamknięty.
Oczywiście, że można, no ale jęczy... Takie trochę na siłę a chyba nie o to chodzi jak chcemy żeby sprzęt trochę posłużył... :)

Dolphin123, wydaje mi sie iz samo napiecie we wkretarce to nie wszystko, przekladnia z silnika na sama koncowke jest najwazniejsza. Na przyklad moge porownac, bo mam obie wkretarki, black&deckera 14v z makita 12v. To makity nie idzie zatrzymac reka a B&D jestem w stanie. Co nie swiadczy o zlej klasie B&D bo nia dzialam od ponad 4 lat i jestem zadowolony. Raz porzyczylem jakas od sasiada boscha zielonego, to nie moglem tym pracowac, pewnie przyzwyczajenie, ale jak pierwszy raz wziolem makite do reki to teraz ciagle ja zabieram tacie;)

Wiem o tym, ale po samej kwocie śmiało zaryzykuje stwierdzenie, że dremel jest solidniejszy.

Oczywiście, że można, no ale jęczy... Takie trochę na siłę a chyba nie o to chodzi jak chcemy żeby sprzęt trochę posłużył...

Pierw napisałeś że nie da rady, potem że jednak można:P Zdecyduj się;) Ja moją robiłem testy, normalnie kręce wkręty wkrętarką a ixo jest do rozkręcania wzmaków itd...

Nie da rady, bo wziąłem sobie bezpieczny zapas żeby jej nie zarżnąć :) Jakby sie jednak uprzeć to można i wkręty wkręcać...

W temacie mikro wkrętarek to przy okazji robienia śniadaniowych zakupów w Lidlu kupiłem sobie to :)
7664,Dluto,elektryczne

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-35E75F37-B1CFD77C/lidl_pl/hs.xsl/index_31129.htm
Za 69 zł nawet się nie zastanawiałem. Walizka, bity, 3 lata gwarancji. Wkręty KG w wiórówkę wkręca. Katować nie zamierzam bo mam dużą wiertarko-wkrętarkę.

Dobra decyzja :) Mała rzecz a cieszy. Ja jestem teraz w trakcie poszukiwania bitów z końcówką imbusową pod śruby m3 i m4..

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót