Jak już odkopane... to podzielę sie swoimi ostatnimi doświadczeniami.. miałem potrzebę zakupić klucz udarowy.. zmieniam z 10x w roku opony... ręcznie mnie już męczyło.. kupiłem z ali.. ze sklepu.. i to może być istotne "
prostormer Official Store" klucz udarowy i wkrętarkę z seri 21V. Akurat była promocja i zakup wkrętaki z dwoma bateriami wychodził prawie w cenie większej baterii do klucza udarowego..
Wysyłka z EU po 5 dniach w domu.. i jak na razie jestem z narzędzi mega zadowolony..
Malutkie..
Silniki bezszczotki..
Baterie są zestandaryzowane z bateriami makity.. więc jakiś plus za unifikacje..
Kluczem udarowym już 3x wymieniłem koła.. szarpie śruby jak szalony..
Głowica jest albo na 1/2 cala albo bit... za same nasadki udarowe zapłaciłem więcej niż za sam klucz...
Wkrętarka pomimo malutkich rozmiarów wymaga porządnego trzymania.. ma czym pociągnąć..
Pracuje na najmniejszych bateriach.. więc mogą one limitować szczytową moc.. ale jak na razie to raz znalazłem zastosowanie gdzie wkrętarkę przeciążałem.. wyłączyła się sek. postała i jechała dalej..
Za cały sprzęt zapłaciłem tj. udar, wkrętarka i 2x mała bateria poniżej 300PLN
Co istotne całe ali zalane jest sprzętem wyglądającym identycznie.. jednak wnętrzności nie są koniecznie takie same.. bywały słabe komentarze .. ale głównie u innych sprzedawców..