Oj tam... ale warto. Może trochę,,plastik fantastik" ale sprzęt dobry. Jak za drogo patrz za Makitą. B&D nie polecam. Mam w pracy. Wcześniej w Hitachi zjarał się silnik a akumulatory jeszcze wcześniej padły. Szukaj litowo-jonowych.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jaki model konkretnie ?
W metalach wierce max wiertlem 5mm i raczej nie wielka glebokosc. Laduje dopiero jak padnie do zera. Ogolnie zazwyczja wierlo 3mm mam na niej zalozone lub jakis bit do wkretow. I smialo polecam ten model ale nie cala marke. Mam szlifierke oscylacyjna zielonego boscha i ta juz wedlug mnie jest kiepska.TO co Ty nią robisz że tyle trzyma ?
Laduje dopiero jak padnie do zera.
Ja za bodaj 120 w lidlu kupiłem ze 2 lata temu taką od razu z litową i bez kombinacji mam fajne urządzenie. Jak na działania amatorskie to dość intensywnie użytkowana i działa dalej jak nowa. Więc nie wiem czy warto aż tak rzeźbić. Jeśli ktoś ma jakieś szczególne wymagania, to lepiej poszukać sprzętu który temu podoła, a jak nie, to urządzenie działające ogólnie przyzwoicie.a ja uważam że można kupić używaną chińską z padniętym aku za 20zł, złożyć lipoly aku za kolejne 20 i ładowarkę za 30 i za 100 jest bardzo fajny sprzęt
Kup sobie lepszą, na dłużej starczy. Osobiście mam taką i polecam, choć przydały by się większe akumulatory.
Cytat NIe wiem skąd się wzięła cena tego KeYanga jak za 850pln da się kupić Dewalta 14,4 z trzema aku 1,5Ah
Paweł Makity moze i są łatwo dostępne ale i bardzo awaryjne.
W pierwszej chwili chciałem kupić Einhell TH-CD12 Li ze względu na cenę (259zł) oraz dwie baterie.
Moją uwagę zwrócił GSR1080-2-Li w cenie 359zł z dwoma bateriami
PSR 14,4 lub PSR 1800 z aku 2,5Ah za cenę 340-380zł
Te modele mają prawie dwa razy większy moment obrotowy i trochę kuszą.
według strony Bosch do it https://www.bosch-do-it.com/pl/pl/majsterkowicze/narzędzia/psr-14-4-li-2-3165140821711-199878.jspczęściej niż duży moment przydaje się dokładne sprzęgło, bo małe wkręty lubią się przekręcić, czasem ułamać
te wkrętarki mają elektroniczną regulację momentu, kiedyś czytałem że jest to lepsze/dokładniejsze z powtarzalnością rozwiązanie od sprzęgła sprężynowego.
według strony Bosch do it https://www.bosch-do-it.com/pl/pl/majsterkowicze/narzędzia/psr-14-4-li-2-3165140821711-199878.jsp
te wkrętarki mają elektroniczną regulację momentu, kiedyś czytałem że jest to lepsze/dokładniejsze z powtarzalnością rozwiązanie od sprzęgła sprężynowego.
.
Miałem na myśli że te zielone Boscha 14 i 18v są z elektroniczną kontrolą momentu ale za te pieniądze będą bez gwarancji...Szczerze mówiąc nie robiłem nic taką, GSR10.8 ma natomiast mechaniczne.