• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

WM-61A gdzie w warxszawie tanio

• Autor wątku Autor wątku suszi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
cześć
pytanie, kojarzy ktoś gdzie w warszawie kupie wkładkę WM-61, bez jechania przez całe miasto na wolumen?
ewentualnie w sensownej cenie z wysyłką

W avt nie ma, na Wolumenie też, pytałem z miesiąc temu.
Moge ci dac namiary na gościa z Allegro który szybko i tanio wysyła. Poza tym sprawdze dziś czy mi jedna nie została, dam znać wieczorem lub rano.
Jedną chcesz czy więcej ?

no to napiszcie mi za ile i gdzie podjechać (jak przestanie padać, bo motocyklem...)
na allegro widziałem po 16 + przesyłka, albo po 20 "przesyłka gratis" ;)
chcę jedną, ewentualnie dwie

ja swoje napierw muszę znależć - jeśli możesz poczekać do nd, bo dopiero będę w domu, to z chęcią Ci odstąpię. Gdzie Ci to podrzucić w ciągu tyg?

wiesz co, podjade gdzie trzeba w koncu to ja mam biznes ;)

a jak przy okazji gdzies jezdzisz po miescie, to pracuje na mokotowie a mieszkam na kabatach...

suszi znalazłem 1 wkładkę jeszcze. JAk jesteś zainteresowany to PW i się jakoś umówimy jutro - mi pasuje centrum, pl. bankowy, dw. gdański najlepiej gdzieś na linii metra

jak by ktos jeszcze chcial to u mnie rowniez sie znajdzie kilka kapsulek, a nawet gotowy mikrofon :)

kilka fotek :)
http://diyaudio.pl/album.php?albumid=36
attachment.php

gdzie mozna kupic taki statyw do microfonu?

---------- Post dodany o 09:51 ---------- Poprzedni post o 09:50 ----------

suszi jak nie masz mica to mozemy zamowic razem 2 szt z loudspeakershopa
ja tez potrzebuje

Powrót