mają mają szczególnie na dźwięk wypadających pieniążków z portfela.Bartuś napisał:keisan, co jak co ale kable mają duży wpływ na dźwiek
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mają mają szczególnie na dźwięk wypadających pieniążków z portfela.Bartuś napisał:keisan, co jak co ale kable mają duży wpływ na dźwiek
pegelmesser napisał:Tym samym udowadniasz ze masz faktycznie te 15 lat
Bartuś napisał:od kabla zależy miedzyinnymi przestrzenność danego zestawu
nie nam to oceniać czy myślisz czy nie.... Są tu bardzo poważni ludzie i znający sie na rzeczy(nie mówię o sobie bo mi daleko jeszcze do takich bo wciąż się uczę)... O kablach było już nie raz nie dwa i zawsze taka osoba która głosi herezje na temat kabli albo milknie albo się poddaje...Bartuś napisał:myślałem, że są tu poważni ludzie
Bartuś napisał:hehe) myślałem, że są tu poważni ludzie
ale coś mi sie zaczyna wydawać, że jest tutaj dużo znaFców ...
Bartuś napisał:można to porównać z teoria, że głośnik za 5 zł gra tak jak za 500 ...
Bartuś napisał:można to porównać z teoria, że głośnik za 5 zł gra tak jak za 500 ...
KIVLOV napisał:Niemalże wszyscy na forum polecają jakiś przewód za 4,50zł z Polinka i że to jest jedyny sensowny wybór, ale mam taką kontrę: Czy ktoś powie dlaczego przewód za 2zł jest gorszy od tego z Polinka
KIVLOV napisał:W regulaminie forum chyba trzeba dopisać jeden paragraf - Zakaz dyskusji o przewodach - NIE MA SENSU tutaj.