i to było by najelpsze rozwiązanie ;d
[ Dodano: 2009-03-03, 22:12 ]
[ Dodano: 2009-03-03, 22:12 ]
KIVLOV napisał:upewnić?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
KIVLOV napisał:upewnić?
No i to jest właśnie jeden z problemów, gdzie trzeba wybierać pomiędzy jakością a kompromisem i tego nie da się przeskoczyć. W zdecydowanie w lepszą jakość mogą sobie jedynie pozwolić małe kapele, zespoły, gdzie każdy instrument idzie pod osobnym zestawem.KAPRINT napisał:Nie bardzo rozumiem, jak w takim razie według Ciebie powinien wyglądać zestaw do odtwarzania orkiestry symfonicznej, z chórem i solistami?
Mi też się czasem nudzijanek11389 napisał:musiałem użyć aż sześćdziesięciu filtrów aktywnych na obwodach LC.
janek11389 napisał:Wzmacniacze do odsłuchu muzyki i nagłaśniania wielkich imprez, powinny być idealnie przezroczyste, nie wprowadzające żadnego zabarwienia,
To jest ta twoja przezroczystość? Co jeszcze nam powiesz?janek11389 napisał:Ale by uzyskać taki odpowiedni efekt, to musiałem użyć aż sześćdziesięciu filtrów aktywnych na obwodach LC.
To znaczy że mam nie słuchać kontrabasu bo instrument brzydko brzmi? Przyznam szczerze że w ogóle cię nie rozumiem...janek11389 napisał:ale przecież większości brzmienie niby owego zestawu, nadają instrumenty w nim odtwarzane i ich zabarwienie, dla tego, ja to widzę tak:
janek11389 napisał:A nad jakością brzmienia konstruktorzy powinni się przede wszystkim skupić w projektowaniu zestawów pod instrumenty muzyczne
janek11389 napisał:by jak najwierniej odtworzyć dany instrument,
Zawsze myślałem że to jest to samo...janek11389 napisał:do odsłuchu muzyki i nagłaśniania wielkich imprez, powinny być idealnie przezroczyste, nie wprowadzające żadnego zabarwienia,
janek11389 napisał:wymiany kabli, pozłacanych wtyczek i budowy końcówek, celem poprawienia jakości basu