• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wreszcie dziala forum...

i z godziny na godzine coraz to nowe rzeczy zaczynają działać :)

[ Dodano: 2006-08-28, 23:09 ]
TatoTurbo, to po co ja dziś się z odświeżaniem działu CA bawiłem :P
miałbyś zabawe :P

błagam,niech powroci stary skin,i zeby pokazywalo " nieczytany post " bo jak niebedzie tej opcji to ja rezygnuje...

:o jednak jest opcja "nieczytany post" i dobrze.chociaz skin... niemoge sie przyzwyczaic do niego ;)

Tasior, nie nażekaj lepiej mieć innego skina i miec forum niż nic, pozatym zdaje się to jest nowsza wersja rorum, która i tak jest jak najbardziej stylizowana pod poprzednie :)

[ Dodano: 2006-08-29, 02:38 ]
aha najważniejsza sprawa, skoro zmienił się admin na bardziej przyjazny może odnowimy temat avartów, wile osób chiało i ze wzgędu na nie można by to wprowadzić kto będzie sapał i krzuczał, zę nie chce ich to sobie po prostu wyłączy czyli wilk syty i owca cała:)

Logo, logiem. Ale jak panie adminie kochany bedzie z avart'ami :mrgreen: o i uśmieszki są :mrgreen:

A mi nowy wygląd sie podoba :D Jest poprostu orginalny ;)

EDIT:
Czy komus potrzebne są te poziomy i sam nie wiem co znaczące wykresy pod nickiem?? Właśnie zamist ich mozan by lepiej dac avatary ;)

Dokładnie chodzi mi o to wogle o co tutaj chodzi?? Czuje sie jak bym grał w jakieś Pokemony na Gameboy :lol: i widze ze mam małe szanse wygrac bo mam niski poziom i słabe HP :mrgreen: :diy:

Quester fajne są te emotikonki "czytaj arty" "gdzie moderator" itd moze by coś takiego zrobić na Audiomanii ;) ??

EDIT:
Ja bym dodał jeszcze wiek pod nickiem ;)

Załączniki

• poziom_126.jpg
    poziom_126.jpg
    4.4 KB · Wyświetleń: 0
nie... no fajnie, że znowu działacie. Musze się przyzwyczaić do nowego widoku. Widze, że nie mam mojej ostaniej konstrukcji. Jutro ją załaduje ponownie.

Pozdrawiam Adminów!
p.s. niech jeszcze będą aktualizacje strony głównej i będe w niebie.

takero, chyba masz cos nie tak w kompie lub przeglądarką bo np mi normalnie strona głowna diyaudio.pl wchodzi

forfh8.jpg

takie coś...
tylko ja to mam ? :D

Powrót