• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wreszcie dziala forum...

trzeba sie przyzwyczaic i juz, wazne ze dziala:)
teraz tylko brakuje dzialu ogloszenia i porzadnej ekipy moderatorow!

bo teraz tylko Takero sie udziela i robi porzadek....
trzeba kogos jeszcze dobrac;)

w sumie to widać , jednak możnaby rzeczywiście nieco kontrast powiększyć.

[ Dodano: 2006-09-03, 14:51 ]
ale spokojnie - na to jeszcze przyjdzie czas :)

No widze ze statystyki zniknneły :) Przydało by sie jeszcze moderatorów troche wyrożnić przynajmnij mały podpis pod nickiem.

Kurde,późno sie dowiedziałem...
Fajnie że serwis odżył,że działa...ale jednak to juz nie to diy co było,czuć powiew z innego serwisu co mnie osobiście się nie podoba.Mam wrażenie że temat amatorskiego audio komercjalizuje się.Diyaudio,audiomania,ten sam własciciel,dziecko wylane z kapielą.
Na mój gust Igod walnął największa bzdurę w swoim życiu.

Ludzie :!: Poczytajcie słownik jęz. polskiego :!: Gdzie tu komercja :?: Gdzie tu monopol :?: Możecie mi wyjaśnić te enigmatyczne stwierdzenia (zakładam, że umiecie uzasadnić swoje opinie) :?:

monopol no fakt troche mocne slowo ale cos w tym jest:)
jedna osoba trzyma w rekach praktycznie 2 jedyne serwisy (z prawdziwego zdarzenia) o tej tematyce;)
ale poki co jest okey i bedzie dobrze aby diyaudio bylo niezalezne i autonomiczne ;P
nie wkurzaj sie:P

dokladnie to mailem na mysli... te daw serwisy sa juz jakis czas...
wy poczatkujecie, taka prawda, zycze powodzenia mimo wszystko:)

Quester, krótko,cash w tym czujesz i dlatego to robisz.Ja chciałem inaczej,bezimiennie,oby działało.Oby ludzie mieli swoje miejsce spotkań i pogaduszek w końcu jak i ja.A audiomani nie lubie,jest za sztywna,zbyt elekcyjna,jak dla ludzi z wyższych swer.I dlatego żal mi że diy popadło w podobne ręce.Mozesz mieć żal do tych słów,a możesz wyciągnąc wnioski,wszystko w twych rękach.
Poprostu nigdy Cię nie zaakceptuje jako admina diy,co za dużo to nie zdrowo.

umberto, same chęci to za mało. Posiadanie takiego serwisu to duze obciązenie finansowe. Strona która ma kilka tysięcy odwiedzin dziennie, generuje potężny transfer, za przedłuzenie domeny też trzeba płacić i tak wychodzi kilka stówek na rok , tylko po to, żeby się to kręciło.
Gdzie ty widzisz ten cash ? No ja na razie widze, że Quester, mocno dokłada do tego interesu. Myślisz, dlaczego igod sobie "odpuścił" ? Jaki miał w tym interes, żeby rocznie wykładać równowartość dobrego głośnika na serwis na który nawet juz nie zagladał.

I bardzo dobrze, że przejął to ktoś, kto ma chęci, umiejętności i zapewni stabilność funkcjonowania serwisu. Podeżjewam, że jakby miał go ktoś inny to nie podziałał by długo, o ile w ogóle by ruszył.

Powrót