• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

panowie, jednak bede w warszawie o 6 rano :!:
okazalo sie ze tym pociagiem podroz kosztuje 50zl a nie 96zl :evil:

czy ktos z wawy moglby sie wypowiedziec jaka jest przewidywana przejezdnosc przez misto (od strony bialego) ?? mam nadzieje ze w okazji dlugiego weekendu ruch bedzie w przeciwnym kierunku;))

Warszawa to dosc nie przewidywalne miasto , jezeli chodzi o dojazd do sobieskiego z annopolu to nie bedziecie mieli wiekszego problemu kupujecie tylko bilet 24H autobusowy za 4,50zl i jedziecie komunikacja miejska ( najszybciej i bez zadnego bladzenia). postaram sie dac wam dzisiaj nry tramwajow i autobusow zeby dostac sie do sobieskiego :) postaram sie tez dolaczyc do was w sobote ewentualnie jak bede jechal samochodem na AS to moge zabrac 4 osoby :)

Pawel S., ja też będę o 6 rano może się zgadamy na jakąś kawę, a jeśli chodzi o cenę mojego biletu to kupuje bilet turystyczny i mogę od piątku wieczorem do poniedziałku rano jeździć na nim po całej Polsce :mrgreen:

no dobra koledzy to gdzie i o ktorej sie spotykamy? moze o 11 gdzies w okolicach wejscia?

errorexe1929, oj tak - kawa bedzie potrzebna :D
ile taki bilet kosztuje? bo moze taniej wyjdzie niz 2x50zl (+ znizka :P )

Ja za bilety w obie strony zapłaciłem 75zł, więc nie jest tak źle . Do Wawy jadę tym połączeniem, może ktoś z forum też wybiera się też tym pociągiem?

opiola: chyba tez pojade tym TLK. podalbys numer wagonu i przedzial/miejsce to bym sprobowal sie wbic do tego samego przedzialu

Ja już jestem gotowy ;)

Ale nie wiem czy merc mikiego gotowy :razz:

mIKI, odezwij sie do mnie na gg, trzeba chyba pare spraw obgadać ;)

bryka prawie gotowa - olej, uszczelka, amorki - wymienione;d
dziesiaj moze jeszcze cos podlubie:)

jedziemy:)

Powrót