• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Trzebaby pomyslec, moze jakis dom studencki albo pttk, mozna wykupic gdzies grupowy pobyt, na pewno z 20 osob sie znajdzie do spania i nie powinno byc drogo, moze z 30-40zl max za sam nocleg :)

Hmm, skoro tylko nas jedzie 5 osob, z nad morza jedzie 8, z dolnego 3 do 10 osob to już się robi naprawdę spora ekipa - myślę, że do 30 osób można dojść, na pewno jakiś dom noclegowy (bo chyba do hotelu nie idziemy? :D ) zaoferuje nam atrakcyjne warunki :)

dobrze by bylo jak ktos zna jakis nocleg w Wawie przedzwonic i sie spytac o koszta dla 20-30osob

Kurde tak sobie licze i za taki wyjazd straci sie ~200zł czyli suba pasywnego na MDS08 :mrgreen:

Jeszcze pod koniec tego miesiaca mam Targi w Krakowie, ciekawe ile na to kasy pójdzie ;)

wasik1989, a te targi końcem miesiąca to coś ciekawego będzie? Jakiś sprzęt audio, kolumny itp, czy jakieś gitary i trąbki?

vicher, sprawdz sobie:

www.musicmedia.krakow.pl

Gratka dla tych estradowców bardziej, będa gitary i trąbki i masa sprzetu estradowego oraz oswietleniowego z calego swiata. Wiele sław, oraz konkursy ;) Jako że ja siedze w estradzie - dla mnie to obowiazkowy wyjazd :D

wasik1989 napisał:
Kurde tak sobie licze i za taki wyjazd straci sie ~200zł czyli suba pasywnego na MDS08
dlatego my wlansie raczej bedziemy tylko na sobote. wyjedziemy nad ranem zeby byc na otwarcie i wyjedziemy juz wieczorem. tak w 100zl sie zmiescimy ;)

panowie, integrowac mozeny sie tez wczesniej. np do poludnia posiedzmimy gdzies i pogadamy a pozniej cala grupa do hoteli ;)

Takie natarcie na sobieskiego xD Grupa czubków w jednakowych koszulkach ;)

A ja tam najmłodszy będę .. (?)

vicher, przyjedz, zobaczysz czym tętni estrada - posłuchasz dobrych subwooferów oraz będzie Bose - wiec za pewne też wystawi coś kompaktowego, co także można używać w domu. Zawsze jest na co popatrzeć i czego posłuchać ;))

No właśnie na sobote też bym się pisał ;) bo tak z noclegiem, to ciężko. Najwyżej pociągiem pognę przez Polske ;)

Powrót