• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Hm, w sumie spanie + jedzenie, a dziewczyna też średnio może w ogóle jechać więc nie będę sie sprzeciwiał większości bo wyjdzie że sam pojadę :D Więc ok, sobota, z samego rana sie wyjdzie, o której jest otwarcie?

Oj to pobudka o 4 rano się szykuje:D Pytanie do tych co byli ostatnio - dużo jest zwiedzania? Faktycznie cały dzień będzie zajęty? :)

Ja mam 17 :P Więc Michał K., nie będziesz sam :D
A co do zwiedzania... Jak byś chciał każdego systemu wnikliwie posłuchać to zejdzie ci się cały dzień :D Zwłaszcza że kilka wystawców z praktycznie najciekawszymi rzeczami jest jeszcze w drugim hotelu...
A w ogóle jest jeszcze jeden pokoik w którym są rzeczy DIY ;) W tamtym roku były monitorki na STX PJ i jakiejś estradówce 20cm (z tego co pamiętam eminence ) zasilane z gain clona :D

takero, ja 30 listopada będę miał 18, a najciekawsze jest to, że wcale na te 18 lat nie wyglądam :P

Michał, nie jest źle :P

Taka fotka na szybko, cudny przy skręcaniu kolumienek, które czekają na frezarkę w tym momencie :P

EDIT: Koszulka Borusii przypadkowa xD Nie jestem kibicem :D

melisław napisał:
A w ogóle jest jeszcze jeden pokoik w którym są rzeczy DIY W tamtym roku były monitorki na STX PJ i jakiejś estradówce 20cm (z tego co pamiętam eminence ) zasilane z gain clona

w tamtym roku był Senicz z czymś takim -

Hmm to ja o 5 musiałbym być juz w sobote w Krakowie :shock: oj, nie ciekawie jak na sobote, może z Bielska jedzie się do Krakowa przez moją miejscowość, zaraz sprawdzę.

Ale się spieracie - młody nie młody, ważne że DIY lubi ;)

Koszulki na pewno będą na AS, ja się modlę żeby były na za 2 tyg na music media. Tam też chce zapromować diyaudio.pl

Michał K. napisał:
Mam niecałe 17 lat i wcale sie tego nie wstydze...
a ja myslalem ze dopiero skonczyles 16 :mrgreen:
na pocieszenie moge powiedzec to ze wcale na takiego nie wygladasz :P

a wie ktos moze ile kosztuje wystawienie swoich konstrukcji? bo moze za rok bysmy wlasne wystawili :P

trzeba poszukac na audiostereo bo wiem ze chlopaki robili zrzutke na kanciape.

mam nadzieje ze szkola pozwoli mi sie wybrac ale poki co na 100% bede w sobote, nawet zadne kolokwium mi nie przeszkodzi;) chyba ze poprawka:D

Tanner, dokładnie to Proszowice.

I uda mi się, bo na Warszawę i tak jechalibyście przez Kraków i Kielce potem na Radom, a droga na Kielce jest 7km ode mnie ;) Więc sądzę że taki skok w bok na 14km nie zrobi problemu??

wasik1989, Bielsko-Biała - Oświęcim - Chrzanów - Proszowice - Warszawa - wg Google Maps "417 km – około 6 godz. 38 min" + to co po wawie, trzeba liczyć, że 900km się spokojnie zrobi :)

Michał K. napisał:
my możemy zahaczyć, po drodze nam :P

Kierownik autobusu się znalazł :evil:
Ustalmy, że wszystkie szczegóły uzgadniamy najpierw ze mną - jako kierowcą i właścicielem busa!
Jeśli chcesz sam podejmować takie decyzje, to jedź może samochodem mamy :P
Niedługo wejdę na forum i się dowiem, że ja nie jadę, bo miejsca zabrakło...

Powrót