• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Pawel S., a u nas w Koszalinie to myslisz, że za 10zł przenocujesz? Nie sądzę, zeby 54zł za nocleg to była jakaś straszna cena.

A co do Mielna to fakt ze znajdziesz taniej niz 50zl ale w prywatnej kwaterze :D a w WWa raczej ciezko takową znalezc :D

lodowa napisał:
A co do Mielna to fakt ze znajdziesz taniej niz 50zl ale w prywatnej kwaterze
kolega ma motel i kasuja 35zl/osoba za noc ;]
za to apartament 120zl :mrgreen:

ja nocleg bym mial za free ale co z kolegami :???: no i czasu nie za wiele mamy...
tak wiec bedziemy tylko na sobote. nie wazne czy busem czy PKP ale bedziemy! :D

Panowie a czy juz ktos ma sobie cos zaklepane ? Sam szukam 2miejsc i fajnie jakby paczka sie tam zgadac:) jak ma ktos ciekawego to juz sie pisze wstepnie,bede napewno:)

dolphin123 napisał:
Panowie a czy juz ktos ma sobie cos zaklepane ? Sam szukam 2miejsc i fajnie jakby paczka sie tam zgadac:) jak ma ktos ciekawego to juz sie pisze wstepnie,bede napewno:)
Nie wiem czy widziałeś mój wcześniejszy post.... chyba, że nie chcesz.

Wejście na jeden dzień 20 zł. Karnet dwudniowy 30 zł. Do lat 16 wstęp wolny. Szczęściarze :wink:

Przestancie mówić że wy tacy młodzie jesteście... :))) Stare dupy z was ;))

Ja mam 14 lat i gdyby nie zabrakło miejsca śmignął bym sobie z Panem Piotrem, który jedzie ze swoim sprzętem [ Enerr ] Do Wawy z Zielonej Góry [Drugi koniec polski ] ;))
Bardzo żałuje;(, myślę że za rok się załapie .

Pozdrawiam :)

Powrót