• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Panowie kumpel sie wykruszyl nie ma hajsu na wyjazd, ja moge sie z XYSem zabrac, no ale wiadomo samemu jechac troche lipa. wszystko da sie ogarnac bo przeciez sie poznamy ale problem generalnie z miejscowka... sam nie bede zajmowal pokoju bo bez sensu:P do tego taki duzy nie jestem:P moze ktorys mialby miejsce dla mnie w pokuju w Anopolu ?
przygarnijcie :razz:

My z bydzi jedziemy dwoma autami,brakuje nam jednej osoby,jesli nikt sie nie znajdzie to bedziesz mogl sie wbic na pokuj,ale to jeszcze musimy omowic miedzy sobo...my,tzn. nasza siódemka.

A rozmawiałem z koleżanką rozmawiałem ale tam drogo, że szkoda gadać. Trzeba szukać dalej.

Ja będę jechał z Łodzi w sobotę i wracam tego samego dnia. Jeśli ktoś chętny z tych okolic lub po drodze to z przyjemnością zabiorę - mam 3 wolne miejsca ;)

nocleg i dojazd juz mam zalatwione z XYSem takze do zobaczenia na AS :wink:
hotelik ANNOPOL (kazdy pisze nazwe inaczej hehe) :razz:

1. Maxi - - Anopol
2. Dres - Anopol
3. Marian + Wojtek - - Anopol
4. Aisha
5. Quester
6. ŁukaszN (jeśli mIKI pojedzie)
7. pan_membran (na pewno:P)
8. Grzesio
9. Seweryn
10. Yoshi
11. Errorexe1929 i Przyjaciele (od 2 do 10 osób)
12. dolphin123
13. Nevon
14. Pawel S
15. Michal K
16. UKA
17. mIKI
18. melisław
19. xys
20. Tanner
21. Bocian (musi sie jeszcze zdecydowac) -Anapol
22. Caras (jesli Bocian pojedzie) -Anapol
23. Czaroslaw (jesli Bocian pojedzie) -Anapol
24. Opiola - na 100%

Ja będe na 100%, ale tylko w sobote. Wyjazd z Katowic wczesnym ranem (PKP) a powrót wieczorem po targach. Może znajdzie się ktoś z Katowic kto jedzie tak jak ja, to się zgadamy.

Acha i zapiewniam, że wstawie na forum dużą porcje pożądnych zdjęć a AudioShow.

1. Maxi - - Anopol
2. Dres - Anopol
3. Marian + Wojtek - - Anopol
4. Aisha
5. Quester
6. ŁukaszN (jeśli mIKI pojedzie)
7. pan_membran (na pewno:P)
8. Grzesio
9. Seweryn
10. Yoshi
11. Errorexe1929 i Przyjaciele (od 2 do 10 osób)
12. dolphin123
13. Nevon
14. Pawel S
15. Michal K
16. UKA
17. mIKI
18. melisław
19. xys
20. Tanner ul. krochmalna (jakis tani 'apartament')
21. Bocian (musi sie jeszcze zdecydowac) -Anapol
22. Caras (jesli Bocian pojedzie) -Anapol
23. Czaroslaw (jesli Bocian pojedzie) -Anapol
24. Opiola - na 100%

opiola, którym jedziesz, bo my http://rozklad-pkp.pl/bin/traininfo.../ld=pkp&seqnr=1&ident=7j.02573129.1225390686&

[ Dodano: 2008-10-30, 19:30 ]
Na miejscu bede dopiero po 9, wiec na AS pewnie kolo 11 - Wy już będziecie, zwiedzacie całą grupą, tak? Bo będę musiał do kogoś przedzwonić żeby Was zlokalizować :D

Powrót