Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z tą muzyką kiepsko było. Wystawcy albo dawali muzyke wolną, spokojną, bez dużej liczby szczegułów z odsłuchu której nie można było wiele sie dowiedzieć o danym zestawie (nawet Visaton sie nie popisał puszczajac spokojny koncert z męskim wokalem), a inni przesadzali w druga strone prezentujac muzyke z przesytem, szczegółów i smaczków w paśmie wysokotonowym, ale nadal na spokojnie. Mi osobiście zabrakło dynamicznej muzyki rockowej, ktora pozwoliła by naprawde przetestować sprzęt, ale pewnie większosć wyłożyła by sie na tymi to był głowny powód.MormoN napisał:Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie czy ten cały a-show to wielki pokaz cykania talerzy i mandoliny...
na tyle dużo że myślałem że ktoś tutaj sie korektorem bawił ;> XT18 naprawde powaliło mnie ilościa basu.Pawel S. napisał:za to XT18 + MDT 29 graly rewelacyjnie. basu bylo duzo
klasyczny kwartet jazzowy :lol:Pawel S. napisał:koles zazyczyl sobie smetna muzyke.
Jak usłyszał muzykę.Warg napisał:marian, koleś się normalnie tak zająkiwał przy mówieniu czy dopiero jak usłyszał muzyke ? :mrgreen: :roll:
jak tam bylem to wystawca przelaczyl 18W i XT25 - ale tylko na chwile. w sumie nic specjalnego - glownie przez kopulke. za to te mniejsze revelatory mnie znowu nie oczarowaly - faktycznie basu bylo calkiem sporo i to fajnego, ale tylko z elektroniki tam puszczanej. gdy wlaczylem rage against the machine to zdecydowanie za malo masy i zbyt plasko na dole - za malo konturowy ten bas. srodek z kolei strasznie nachalny. ciezko bylo wylowic z utworu poszczegolne instrumenty - zrobila sie ostra papka. moze taki powinien byc efekt, ale mi to osobiscie do gustu nie przypadlotonsil + tesla nic specjalnego.
18W + XT25 nie podlaczyl
revelatory graly na jego muzyce i na plytach co ktos przyniosl (chyba McCartney...)
mimo ze to 15cm i obudowa zamknieta (niby LT ale z powodu akustyki pomieszczenia zatkali otwory) to basik byl bardzo ladny i zadziwiajaco nisko schodzil...
herezje audiofilskie byly w pokoju z demagnetyzerem (ktorego wystawiajacy uzywal przed wlozeniem jakiejkolwiek plyty), gdzie staly kolumny na etonach za 9kzl. stamtad tez pochodzi zdjecie pojedynczych etonow na biurku - Pawel S. dal ich zdjecie w swoim poscie.zrobic cos na przypal i posmiac sie z herezji audiofili :mrgreen:
i sądzisz że ktoś to ściągnie ?errorexe1929 napisał:ostrzegam to ponad 1,2gb
takero napisał:i sądzisz że ktoś to ściągnie ?errorexe1929 napisał:ostrzegam to ponad 1,2gb![]()
mam osobiscie vife XT18WH. srednice gra pieknie ale z basem lekko kuleje (moze wina wysokiego ciecia i braku tzw "korekcji BS"). XT18WO ma wiekszy magnes i jak bylo slychac potrafi zagrac basem (to byly 2 drogi a nie 2,5!)Lukasz N napisał:Pawel S., mozesz coś wiecej powiedzieć o tej Vifce?? Warta jest ona swojej ceny?? Jakoś sie nie wsłuchiwałem w nią, ale za dużo było ludzi i za goraco
chcial trio ale pan z ESA niemialPawel S. napisał/a
koles zazyczyl sobie smetna muzyke.
klasyczny kwartet jazzowy
skoro plyta byla tak zle nagrana to ten DAC u ruska zdzialal cudaerrorexe1929 napisał:Ja wziąłem pytę Bullet For My Valentine: Scream Aim Fire (Japanese Edition) : a piosenkę którą najczęściej odsłuchiwałem Hearts Burst Into Fire, tam gdzie nie brzmiało to za dobrze słyszałem ze płyta jest marnej jakości albo tak jak usłyszałem w sony ze każdy ma inne preferencje, zresztą sami słyszeliście jak grało kino sony
miki je zrobil za 2,5kPLN. tak wiec sadze ze w 3k sie zmiesciszkombo napisał:stoisko akkusa i kolumny na usherach- które baaardzo mi sie podobaly. i teraz pytanie jaki mogłby byc koszt takich kolumn diy?
a no faktPawel S. napisał:chcial trio ale pan z ESA niemial![]()
Mnie AS natchnęło na coś z TajwanuPawel S. napisał:kupuje XT18WO + morele
DSCF3847 gostek ze srebrnym plecaczkiem to ja, mialem zielone polo i wielu mnie minelo z Was :wink:Caleb napisał:jesliby ktso byl zainteresowany zdjeciami - http://beta.wyslijto.pl/plik/54bljpupfe