• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne odsłuchy - Śląsk

Reakcji
13
Zmajstrowałem sobie 3 drożne skrzynki, mnie wydaje się, że ładnie grają. Nie mam za bardzo z czym porównać, znajomi mało się interesują audio, a mnie, moje własne zawsze dobrze grają.
Zbliża się długi weekend, może jest ktoś ze śląska, kto miałby ochotę poświęcić trochę czasu na porównanie? Praktykujecie tu takie rzeczy?
Mogę dojechać z paczkami, możemy się spotkać u mnie.

Wybierz się do jakiegoś salonu audio niech Ci panowie coś puszczą... będziesz miał porównanie. Generalnie mi też się nie raz wydawało że coś fajnie gra aż zacząłem się tym mocniej interesować i nagle okazało się że to jak patrzeć na niewyraźne zdjęcie nie wiesz że jest nie wyraźne aż popatrzysz na lepsze... A no i fajnie jest zabrać swoją płytkę z czymś co już setki razy słyszałeś :)

Powrót