• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne zamówienie w STXie ?

Reakcji
0
Witam!

Ma ktoś zamiar kupować niebawem coś w STXie przez internet ? Pytam bo potrzbuję kupić dwa fronty do GDWK-10-200-8-PJ i trochę mi się nie opłaca (wysyłka 25zł) , dlatego zakładam ten temat. Także czekam na propozycję ;-)

Pozdrawiam,
Krzysiek191022.

Napisz do Irka bo on z p. Trzaskowskim widzi się ostatnio raz w tygodniu. To by wziął przy okazji i wysłał ci zwykłym listem. Było by taniej. A poza tym Irek i Takero wybierają się nie długo do stx-a. To mogli by wcześniej powiedzieć.
btw: też bym się z nimi zabrał :razz:

Zobaczymy jak Irek będzie z czasem stał ;]
Sam będę brał parę frontów, więc mogę wziąć też dodatkowe ;)

takero, kilka osob meczylo mnie o cewki do GDWK PJ
tak wiec jak bedziesz mial pare grosza na zbyciu to kup 2 parki i wystaw ogloszenie na forum

w zasadzie szkoda ze wczesniej z tym tematem nie wyskoczyliscie bo bym zamowil terminale takie co sa w gotowych zwrotnicach do 3 drog :???:

Pewnie będziemy jakoś w tym tygodniu jechać, choć nie dam głowy , więc jak ktoś coś chce to szybko pisać ;]

Krzysiek191022 - dwa fronty do GDWK-10-200-8-PJ
maxxx222- 2x cewka do GDWK 10-200-8 PJ + membrana i krążek do GDN 22-140-8 SCX

Krzysiek191022 - dwa fronty do GDWK-10-200-8-PJ
maxxx222- 2x cewka do GDWK 10-200-8 PJ + membrana i krążek do GDN 22-140-8 SCX
Shadowek - dwa fronty do GDWK-10-200-8-PJ

jak by ktoś chciał to ja na początku marca będę trochę zamawiał z STX wiec jak ktoś chce i nie potrzebuje tego szybko to proszę pisać na PM

Wszystko jest, nawet więcej wziąłem ;)
Decydujcie się czym chcecie wysyłkę- zaraz podam numer konta do przelewów :)

Powrót