• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne zamówienie w STXie ?

To mi tylko dwie potrzebne :grin:
Napisz na PW numer konta

[ Dodano: 2010-02-12, 20:30 ]
takero napisz mi jeszcze która to jest dokładnie membrana i krążek

Witam!

Mam nadzieję, że w tym wspólnym zamówieniu nie będzie takiego chaosu jak w temacie "Frezarka z Leklerka" :???: Bo serio zależy mi na czasie. Oczywiście rozumiem, że nikt nie żyję tylko forum i ma swoje prywatne życie - szanuję to. Tylko jak pojawiasz się na forum, mógłbyś podesłać dane do przelewu i podać kwotę jaką należy Ci wpłacić za dwa fronty do PJ + list polecony + jakieś piwko za fatygę ;-)

Pozdrawiam,
Krzysiek191022.

Pawel S., ja zamawiałem w sobotę, ale jeszcze nie przelałem pieniędzy. Może jeszcze coś się da zrobić.

Witam!

A będzie ktoś zamawiał fronty do PJ ? Bo z Tacero nie ma kontaktu, a ja nie mam czasu na czekanie... Po drugie wpłacił bym mu pieniądze (zresztą, nie podał numeru konta) a o frontach mógłbym zapomnieć :-)

Pozdrawiam,
Krzysiek191022.

Jutro się skontaktuję z stx'em i zapytam, czy mogę dorzucić te resory do aktualnego zamówienia.

Panowie napiszcie co potrzebujecie. Jutro albo pojutrze (pewnie po jutrze) podjadę do stx-a to zrobię zakupy.

Witam!

Ja potrzebuję dwa fronty do GDWK-10-200-8-PJ, ale z tego co wiem, kupił je dla mnie Tacero tylko się nie odzywa. Z tego co wiem, masz z nim kontakt, może dało by radę abyś wziął od niego te fronty ? Jeśli oczywiście masz do niego blisko czy coś ;-)

Pozdrawiam,
Krzysiek191022.

Pawel S., w takim razie ja nie będę zamawiał tych resorów. Myślę, że od lklukasza szybciej dostaniesz :smile:

Powrót