Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Opinie w sieci, kupiłem trochę w ciemno, ale nie żałuje ani złotówki po odsłuchu, najlepsza wysokotonówka jaką słyszałem do tej pory inie ma tu żadnej przesady. A skusiłem się, bo cena naprawdę okazyjna... Tylko teraz mam zagwozdkę - z czym to połączyć ? Powinien być midwoofer na najw. poziomie, a szczerze powiem, że fw168 i usher 8948a to najlepsze co do tej pory słyszałem. | |
| Te glosniki sa genialne, sam mam hiquphona OWI. Ani Usher a tym bardziej fountek nie beda do niego pasowac, aczkolwiek jezeli nie masz przynajmniej 800zl na jeden woofer to mozesz pozostac przy tym usherze. Ja zamierzam swojego polaczyc z Audio Technology C-quenze/Flexunit | |
Kończąc tego paskudnego oftopa powiem tak. Niech sobie leżą, dozbieram kasy to kupię odpowiednio jakościowego do hiquphona. NA chwilę obecną muszę ofornirować monitorki na fountekach, a po sesji i openerze oraz podobnym festiwalu w belgii czeka na mnie komplet do monitorow usherowych na 8948a i 9950 oraz leżące gdzieśw pokoju neocd 3.0. Także naprawdę dużo czasu minie zanim wezmę się za coś na hiquphonach i do tego czasu spokojnie będę miał odpowiedni budżet. P.S. Nie mam pojęcia co to za głośniki. To siakiś Duński hiend Jest ? | |
Minusem jest to, ze w samochodzie wstęgi nisko nie odetnę, tak to bym już majstrował 2drogi.
zadziwiające jest że zaawansowany luszti proponuje niskie podziały wstęgi która ma wagę 18 milligram.
hehe nie no jak. Słucham samej wysokotonówki i oceniam/porównuje czy gra ona detalicznie, czy rzuca paskiem, czy kuje w uszy czy jest spokojna itp. Ta ktora mi się nie podoba odsyłam. Tak wytypowałem 27TBCFg na przeciw 27TFFC, który miał bardziej kujące i zlane wysokie tony.i oceniasz gre glosnika na nie poprawnie zgranym zestawie?
Czyli wykorzystujesz prawo do zwrotu towaru bez podania przyczyny w przeciagu tygodnia do testowania sprzetu ?
Na to wychodzi, tylko trzeba mieć gadane, bo głośników nie chcą przyjmować z powrotem, wiadomo nie ma jak sprawdzić czy ich nie uszkodziłeś choć trochę.Czyli wykorzystujesz prawo do zwrotu towaru bez podania przyczyny w przeciagu tygodnia do testowania sprzetu ?
to prawda, ale nie w przypadku wysokotonowych. Tam nie ma ruchów mechanicznych na takim poziomie żeby wygrzewać "zawieszenie"Czasem nie tylko on, ale to błędne, trzeba czasu żeby wygrzać i osłuchać głośniki.
to prawda, ale nie w przypadku wysokotonowych. Tam nie ma ruchów mechanicznych na takim poziomie żeby wygrzewać "zawieszenie"