Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
lepszy polski drech niz te pokraczne pseudo czarnuchy z krótka fujara, gibajace sie pod klatka; sluchajace rap,hh, gangsta rap i innego czarnego shitu które maja podbicie na ALPHARDZIE +12 dbte wszyskie drum bass czy hard techno to moim zdaniem dla drechów u których sub gra +6dB głośniej niż kolumny ble ble
aryan napisał:a ja przyznam sie jestem SATAN 666 i slucham black i death metalu
szczególnie agathodaimond,
satanica , morbid angel, venom, napalm death; death;behemot, immotrtal, celtic frost; decide
macie satan na forum![]()
mam wlosy do ramion![]()
[ Dodano: 2005-08-30, 20:24 ]
lepszy polski drech niz te pokraczne pseudo czarnuchy z krótka fujara, gibajace sie pod klatka; sluchajace rap,hh, gangsta rap i innego czarnego shitu które maja podbicie na ALPHARDZIE +12 dbte wszyskie drum bass czy hard techno to moim zdaniem dla drechów u których sub gra +6dB głośniej niż kolumny ble ble
ALTON napisał:Wbrew pozorom "metalowcy" ludzie słuchający muzyki rock,metal i pochodnych są bardzo zabawni z ogromnym poczuciem humoru![]()