• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wszystko o wzmacniaczach.

Reakcji
0
Witam chciał bym abyście zamieszcili tutaj wszystko co macie na temat wzmacniaczy budowa itd,najlepiej od podstaw chciał bym się troche podszkolić w tej dziedzinie :)

Wszystko to znaczy co?
jaki kolor obudowy mi sie podoba? gdzie najlepiej go postawic? Czy sie gmocno grzeje? CZy ma fumkcje DIRECT?

LEpiej będzie tobie poczytac ksiazki niz liczyc na cud ze ludzie za darmo zrobia tobie wykład bo tobie sie nie chce samemu poszukac. Zycie to nie tlyko internet.

Google nie gryzie!!!
A jeśli o linki ci chodzi to kiedyś ja korzystałem z tego: http://chomikuj.pl/dudus-00?fid=132821044
Z tych wszystkich najbardziej polecam "Wzmacniacze elektroakustyczne" Macieja Feszczuka ponieważ są tam "ugryzione" prawie wszystkie aspekty budowy wzmacniaczy :)

Właśnie chodziło mi o takie jak dał El_liero i Pirul,dzięki.brencik, swoimi se tyłek wytrzyj spamie.

Powrót