• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wtyki RCA

Reakcji
0
jakich używacie wtyczek RCA i z jakich sklepów/dostawców korzystacie?

potrzebuje ok 20sztuk.. i muszą być bardzo dobrej jakości.. firma nieważna.
ze względu na ilość wtyczek cena mogłaby być przystępna..
mam na oku naka za 9,90zł/sztuka ale robi sie z samych wtyczek poważna kasa..
mojego klienta na to nie stać ;)
pomożecie?

jeśnie nie nakamichi to te alphardy złote (potem dam fote)
używam ich i naprawde są dobre :)

d2c01f615d98d950med.jpg

I nawet mnie nie pytać jak ja to robię :twisted:

aaa. sorki, nie powiekszalem zdjecia i nie zauwazylem :D, no rzeczywiscie fajnie :D
sorki umberto, ale powiedz mi "jak ty to robisz?" ;P

chociaz nie jest jakos super tanio w sumie, na allegro takie same sa po 4,50zł za sztuke

prolechowa strona..
mimo wszystko te naka z obrazka to średnio wyglądają.
neutrik wizualnie lepiej..
szukam dalej :)

magik, bierz Procaby VC209, bardzo dobra jakość, nie ma plastiku, więc jak dłużej polutujesz to nic się nie stopi, jak to w Nakach bywa. Mocno się trzymają.

Langusta, linkuj linkuj.. :) gdzie można kupić?

[ Dodano: 2006-12-24, 12:50 ]
znalazłem już :]

[ Dodano: 2006-12-24, 12:53 ]
tylko na kustyku jest bez zdjęcia :(

Szukaj po sklepach muzycznych tam mają duzą oferte (albo na monacor.pl hardcorowy asortymęt). Ja rownież polecam neutriki. Mam jacki tej firmy od 5 lat 4szt i na zadnym niema najmniejszego sladu zuzycia (luzy, zanieczyszczenia, gwint)

znalazłem te nakamichi ale były - uwaga - po 10zł :) wyśmiałem..
znalazłem nakamichi w drugim miejscu - po 3.5zł.. lepiej..
na koniec trafiłem neutrik - po 2 zł..
wszystko na wrocławskiej niedzielnej giełdzie elektronicznej przy ul Robotniczej..
ZAPRASZAMY :)

Hehe nasza wrocławska giełda to jest dopiero fenomen. Mozna tam sie niezle nadziac albo zrobic genialny interes, prawie jak chandel bronią z Turkmenistanem :D

To nie takie proste. Jest kilka stoisk reprezentowanych przez sklepy i ceny są takie same jak w sklepach, reszta to jakies dziwne stoiska co nawet sam neirozumiem ich znaczenia (np. glosniki Alpharda a w koszyku obok kondensator z prali i kolorowe diody). Kiedys podszedlem do stolika (z sprzętem audio) i spytalem "Jakie ma pani bas-reflexy?", patrze a babka wyciąga glosniki piezoelektryczne i sie mnie pyta jakiej chce mocy. Myslalem ze mnie nie doslyszala i mowie ze chodzi mi o taką rure. A ona mowi ze tutaj ma tylko do 100W i ze jak chce tube basową to zebym poszedl gdzies na stoisko z audio do samochodów :roll:

Powrót