• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

www.loudspeakershop.eu Twój pomysł - nasze wykonanie

Kubik87, przypomnij się z tym rabatem :) Ja tez dwa razy pisałem...

Rabat zależy od produktu.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Prosty przykład wyjaśniający moje rozumowanie:
Sklep A oferuje Ci głośnik za 550zł z czego przy następnych zakupach "dadzą" 50zł zniżki na następne zakupy.
Sklep B oferuje Ci ten sam głośnik za 500zł bez zniżki na następne zakupy.

Ja wybieram sklep B. Piszę z własnego doświadczenia, bo miałem analogiczną sytuację.

Ostatnia edycja:
Dzwonisz do sklepu A i prosisz o rabat i masz głośnik w tej samej cenie albo taniej.

Na szczęście jest wolny rynek i robisz zakupy tam gdzie Ci się podoba.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

To są przykładowe ceny już uwzględniające rabaty - firma B tez daje rabaty. Każdy pyta o rabat, szczególnie gdy kurs euro jest dobry.

---------- Post dodany o 23:08 ---------- Poprzedni post o 23:06 ----------

to kup ushery gdzie indziej

Tu niestety nie ma wyboru.

Nie na temat...
jamess8, albo "Raty 0%" w sklepach RTV/AGD - przy czym podczas zakupu za gotówkę masz tak z 10% taniej :)
Że się ludzie na to nabierają :)

A sprobuj cos zamowic z IT z niemiec do Polski :) Moge zyczyc jedynie powodzenia :) Czasem samo porownanie cen na stronie nie wystarczy, warto jeszcze zajrzec w warunki dostawy towaru.

nie da się bo Qba ma wyłączność na IT
morele zniknęły z IT a zaraz potym zniknęły od Qby :(

Dobra cena ale ich samych nie oplaca się:/ Ciekawe jakby je połaczyc z Seasem KT 22taf...

dla całego zestawu to już można się zastanowić

A sprobuj cos zamowic z IT z niemiec do Polski Moge zyczyc jedynie powodzenia Czasem samo porownanie cen na stronie nie wystarczy, warto jeszcze zajrzec w warunki dostawy towaru.
nie musze wysyłać do PL, mam inne możliwości ;) przeanalizowałem sobie wszystkie koszty.

lklukasz, no niestety morelki zniknęły jeszcze w tamtym roku

i zostalismy w czarnej d.... otchłani jeszcze sprzet ca jest gdzie zamówić ale ha już nie

Można zamówić w Europe Audio. W sumie to LS mógłby zacząć się bawić z morelami - na pewno parę osób by je kupiło tak samo jakby wprowadzili SB Acoustics - głośniki trudno dostępne w Polsce a podobno bardzo dobre;)

A pisalem juz dawno temu, zeby ktos sie skusil na projekt na glosnikach SB Acosutics to nikt nie chce ;)

Tak myśle, że pewnie dałoby się zamówić z intertechnika z odbiorem w jakimś paczkomacie w nadgranicznym miescie ;). Jak ktoś blisko granicy mieszka to sobie podjedzie i odbierze.

Powrót