• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wybór głośnika do subwoofera

grabki91 napisał:
MDS12 kosztuje niewiele ponad 350zł a nei jest to przypadkiem głośnik samochodowy?
jest, no i co z tego? konstrukcyjnie moze smialo byc wykozystany w domu. a no i VATu nie doliczyles :P

malyzmc, te lepsze glosniki tez moznaby do kolumn wsadzic. jednak jak ludzie kupuja coaxiale za 50zl to codow nie wymagajmy :lol:
a z reszta to przeciez Umberto stosowal mivoci w domu :P
Nie na temat...
dawno go tu nie bylo... :roll:

Pawel S. napisał:
dawno go tu nie bylo... :roll:
Jestem,jestem,może ostatnio dość słabo było mnie widać,no cóż poważny remont,przebudowy...ale o diy w życiu nie zapomnę.Szykuję coś z bardzo grubej rury na 20 m2.Bo część planów zrealizowałem.Przepraszam za takiego off topa ale sie z deka pogubiłem w znacznikach.

chodziło mi o wszystkie głośniki samochodowe, nie tylko niskotonówki, ale ok nie będę już głupot gadał :lol:

Powrót