Witam jakie glosniki polecacie tak w granicach 130 zl slyszalem ze stx sa dobre.A wy jakie polecacie.PROSZE MI DORADZIC.(Posiadam wzmacniacz soundwave A-1100R).Glosnik musi miec srednice 25 27 30 cm
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
maciek98712 napisał:Witam jakie glosniki polecacie tak w granicach 130 zl slyszalem ze stx sa dobre.A wy jakie polecacie.PROSZE MI DORADZIC.(Posiadam wzmacniacz soundwave A-1100R).Glosnik musi miec srednice 25 27 30 cm
maciek98712 napisał:Mam juz skrzynie ma ona 50l chce kupic glosnik w granicach 130 zl i chcialbym żebyście mi doradzili żebym nie kupił jakiegoś lipnego głosnika.I glosnik ma iść do pokoju metraz pokoju to 4m na 4m
...Pawel S. napisał:maciek98712, napisz od poczatku pelnymi zdaniami czego poszukujesz, do czego i w jakim celu?
NIE! Subwoofer to subwoofer, ma grac tylko niskimi tonami,a nie jakies "cyki" do tego.może być w subwoofer(ze) głosnik wysoko tonowy
maciek98712 napisał:http://www.allegro.pl/ite...ustowy_dlp.html