Witam kolegów. Mam pytanie dotyczące kopułki. Poszukuję kopułki do około 100 zł. Szukałem po necie i opatrzyłem sobie 2 modele Vifa DX25 i Stx AWX. Czy możecie mi powiedzieć która zagra lepiej? A może jakieś propozycje innej? Pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A dlaczego? Czyżbys nieumiejetnie zaprojektowal zwrotnice?mbar napisał:A ja kopułkę AWX będę omijał szerokum łukiem w przyszłości.
Popcorn napisał:... Beda to kolumny 3 drozne z gdm 18/80. Zwrotnice bede sam projektowal i chcialbym odciac go ponizej 3000 hz...
o i to nie głupi pomysł. Fajny głośnik. Mam parkę.funiax1 napisał:do tych głośników TW70 visatona można by spróbować.
Tu nie chodzi o mode, lecz o cene... Vify byly " modne" bo zamawiajac z AC byly prawie polowe tansze niz w polskich sklepach. Za 160 zl mozna bylo miec parke vif DX25 razem z przesylka, prze co staly sie bezkonkurencyjne. A teraz ? Seas nie ma zadnej konkurencjiamdr napisał:moda na XT25 i DX25 minęła