Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a mi się podoba, tonsili żadnych dłuuugo nie słuchałem a mile je wspominam, oprócz kopułek, ale faktycznie robiąc taki zestaw to na bas dał bym 8cali np 20/60 one najbardziej mi pasowały, no ale głośniki już są.mbar napisał:tylko to w 3W jest kompletnie bez sensu.
Niestety nie ma tak dobrze :razz: Minimalne aplikacje dla niego to: 2 rzad na 2500Hz albo 3 rzad na 3000Hz .Popcorn napisał:Bez problemu mogę go odciąć poniżej 3000 Hz?
pharoh napisał:2 rzad na 2500Hz albo 3 rzad na 3000Hz .
amdr napisał:moda na XT25 i DX25 minęła, 2 lata temu były zachwyty, w tym roku na forum modne są Seasy.
TW70 z charki nie powinien robić problemów przy 3KHz, ale producent pisze o zastosowaniu powyżej 5KHz.
przemo-lukas napisał:Dla mnie bez sensowne jest robienie 3 dróg z podziałem dla tweetera na 3kHz.
Ja chce go tak nisko odciac poniewaz nie wiem jak bedzie sobie radzil Gdm z podzialem od 3000 w gore.mbar napisał:przemo-lukas napisał:Dla mnie bez sensowne jest robienie 3 dróg z podziałem dla tweetera na 3kHz.
Już to pisałem![]()
Jedno wynika z drugiego - czyli jednak się ze mną zgadzaszCaleb, nie zgodze sie z tym, ze male kopulki gorzej odgrywaja srednice. Po prostu technologicznie nie moga grac na niskich podzialach ze wzgledu na wieksze znieksztalcenia