• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wybór tanich kolumn 2 drożnych

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Witam, potrzebuje projektu kolumn 2 drożnych:
2 podłogowe 3 głośnikowe
2 monitory 2 głośnikowe
Głośniki we wszystkich kolumnach takie same
na te 4 kolumny 1000 zł
Z dobrym basem, bo będą grały bez suba
Muzyka głownie pop i remixy popu :rolleyes:

Hmm media markt? Chyba tylko to mi przychodzi do głowy widząc budżet i założenia tym bardziej ilościowe

Może to hommage dla tutejszego konstruktora ;)

Z budżetu wychodzi stówka na przetwornik, a gdzie obudowy, zwrotnice? Może lepiej poszukać używek?

Ostatnia edycja:
Panowie, jak na razie to tylko paweł dał konkretną propozycję oraz poprawnie odpisał na zadane pytanie.

Mają być 4 kolumny za 1000zł.

Ja nie proponuję, nie znam się na aż tak tanich kolumnach ponieważ ich nie słucham (nie mam ochoty).

Mi się nie podobna nik autora tematu... Moim zdaniem takie akcje powinny być zabronione u nas na forum.

UWAGI MODERATORA
Prawdę mówiąc nie ma tego w regulaminie, ale nie róbmy jaj Panowie - to nie jest nickname w stylu "darek85" lub "darek91", ale dosyć unikalny nick osoby, która jest ceniona na forum. Nie wiem, czy to jest prowokacja, ale w każdym wypadku ten użytkownik otrzymał ode mnie zakaz pisania. Temat zamykam. Jak ktoś się nie zgadza z moją decyzją, to proszę raportować ten post a inni moderatorzy ocenią moją decyzję.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót