Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale max 1,5mm :lol:ir0nhide napisał:Grubości ....hmmm, no nie wiem jak uważasz ? 3-4mm stal ?
a nie mozesz wybrac w zapisie dxf?ir0nhide napisał:Rozumiem że rys. w formacie .DWG lub .PRT (MegaCAD) odpadają tak ?
targuj się na 0,75l ....Pawel S. napisał:rysunek za 0,5l? dawaj :mrgreen:
łeee a czemu tak ? 1.5mm to będzie mi się wyginać na okł. 30cm... a ja chcę taki "niebywale" stabilnyPawel S. napisał:ale max 1,5mm :lol:
Jak bym mógł to bym nie pytał :razz: ale widziałem chyba gdzieś na necie konwertery z DWG/PRT na DXF ale jak to działa to sprawdzimyPawel S. napisał:a nie mozesz wybrac w zapisie dxf?
watpie zeby ktos za to dal 50zlir0nhide napisał:no właśnie cena m/w ?
ooo - widze ze kolega nic nie pil od czasow kiedy jestesmy w unii :lol:ir0nhide napisał:targuj się na 0,75l ....
a widziales kiedys samochod z 3mm blachy? ;>ir0nhide napisał:łeee a czemu tak ? 1.5mm to będzie mi się wyginać na okł. 30cm...
tam nie bedzie zadnej srubkiir0nhide napisał:a poza tym jak będzie za cienka to nie schowa "łebka" od np. śrubki (punktu centralnego)
dopiero pokaze prototypyir0nhide napisał:Wspominałeś coś w innym temacie że projekt cyrkla "już jest" mógł byś zaprezentować ?
zanim zamowie wieksza ilosc to zrobie w tym rozeznanieir0nhide napisał:Bo ja chyba będę chciał takiego według własnego "widzi-mi-się" (przypasowując do stopy swojej frezarki...)
Za dużo..... :razz: (no chyba ze będzie .... wart - czekam na projekt )Pawel S. napisał:mysle ze cena 30-40zl bylaby jeszcze do zaakceptowania![]()
tak jak pisalem, to zalezy od blachy i ustawien maszynyDaniel napisał:Z doświadczenia wiem, że palnik laserowy zostawia zadziory, które trzeba później szlifować.
oj tak grubych blach to chyba tam nie tna na laserze. najgrubsza widzialem 16mm aluDaniel napisał:To widać na większych grubościach blachy (20-40mm).
to jest cena na serie do 10sztDaniel napisał:Roboczogodzina 240-250zl to jest dużo
nie. lasery maja ok 5-6 lat a zlecen jest naprawde sporoDaniel napisał:Pewnie CNC zostało niedawno kupione i nie ma zleceń więc żeby zamortyzować zajmują się klientami detalicznymi.
przeciez wkleilem 2 linki wczesniejDaniel napisał:Swoją drogą - jeżeli podałbyś co to za firma, mógłbym ją trochę obłożyć zleceniami z tej której pracuje. Maszyna by się zamortyzowała co w rezultacie obniżyło by koszty dla klientów detalicznych.
Pawel S. napisał:a nie mozesz wybrac w zapisie dxf?