maxdila napisał:ja ci mogę to przefrezować :]
okienko i ścięcie kantów to nie problem
Sory widziałem naocznie wykonaną przez ciebie obudowę
,ja potrzebuje fachowca, a nie kowala
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
maxdila napisał:ja ci mogę to przefrezować :]
Pawel S. napisał:
nowy1 napisał:maxdila napisał:ja ci mogę to przefrezować :]
Sory widziałem naocznie wykonaną przez ciebie obudowę
,ja potrzebuje fachowca, a nie kowala
to jak gruba chcesz ta blache? :shock:nowy1 napisał:ale teraz chciałbym z kwasówki i trudno to zrobić frezarką ręczna
Pawel S. napisał:to jak gruba chcesz ta blache? :shock:nowy1 napisał:ale teraz chciałbym z kwasówki i trudno to zrobić frezarką ręczna
Właśnie nie dokońca Paweł jest bez sensu... oczywiście ten z akrylu wygląda jak zabawka do lat 3Pawel S. napisał:Taki jest bez sensu-przerabiałem już to. Te co będę robił będą w pełni regulowane
i dlatego zrezygnowalem z takiej koncepcjiir0nhide napisał:moim skromnym zdaniem ten z akrylu jest poprawniej skonstruowany, chodź nie do końca, idealnie by było gdyby miał płynnie regulowany pkt. odniesienia a nie w skokach np. 5cm promień następny 5,5cm promień, a co gdy chcemy zrobić okrąg o promieniu 5,3cm ?.......
Za tydzień od napisania postu (tzn. sobota?) czy od poniedziałku? Zdeeecydowanie wolałbym poniedziałek. :wink:Pawel S. napisał:w poniedzialek zamawiam prototypy cyrkli
tak wiec za tydzien chcialbym zrobic wieksze zamowienie
a nadal mam jeden projekt![]()