• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wycinarka laserowa - kto chetny na detale?

nie mierzylelm tego
napewno pomylil sie az o 5mm?

na rysunku dales mi 424mm
na PDFie jaki dalem rowniez jest 424mm w srodku

w takim razie boki sa krotsze?

przy okazji dowiedzialem sie ze poczta jeszcze dziala normalnie ;)

ale zmierzyles ile jest?
napewno jest wiecej niz 424mm?
niewiem jak to mozliwe skoro rysunek na kompie mam poprawny a oni na laserze nie moga nic zmienic
mogl spieprzyc cos na gietarce ale jak boki sa OK to juz jest bardzo dziwne :/

wiec w takim razie musial zle pogiac - innej opcji niemoze byc!

a co do zlego giecia to mozliwe bo gial ten co duzo gada a malo robi. yoshiego fronty tez musialem dac do poprawki

Hej i jak tam poprzednie zamówienie?? Zostało już do końca zrealizowane?
Pytam się bo jestem chętny na wycięcie obudowy, jak by było możliwe.

Pawel_S a ja potrzebuje plytke miedziana 105x205x4mm w uczciwej cenie
bez giec ciec, sama blache
bo u mnie to cena kosmos

poprzednie juz dawno zrealizowane (niestety z 2 wpadkami)

kolejne beda mozliwe jak wroce do pracy...

ale liste mozecie zakladac ;)

lukaszu - kg miedzi to ok 40zl + ciecie (raczej woda ze wzgledu na przewodnosc cieplna)

ciekawe ile bedzie wazyc taka plytka?
Przypuszczem, ze ok 1kg :(
musze jakis zlod odwiedzic

Wskazówka
malutkiz zaczynasz offtopic w nawiasach kwadratowych i konczysz /offtopic tez w nawiasach

Nie na temat...
ja tak liczylem aluminium jak robilem zamowienie na obudowy i okazalo sie, ze wazy wiecej...

Ostatnia edycja:
Nie na temat...
Zarówno aluminium, jak i miedź ma dość spory rozrzut gęstości w zależności od dodatków. Z ciekawości pytam, o ile była różnica?

To ja w takim razie pisze się na zamówienie:) Paweł będzie wiedział o co mi chodzi bo dostał mój projekt obudowy już jakiś czas temu.

Powrót