Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
spokojnie mozna polozyc pod lader gotowa obudowePytanie jak to zrobić by wypalić/powycinać w drugiej tak samo ?
niestety wykanczac musisz wszsytko recznie :/2. Formatki Alu potrzebuje, ale cześć z nich wykańczane jakoś najlepiej ciemno szary, grafit, popielaty itp.. proszkowo, chemicznie - nie wiem nie znam się na tym fajnie jak by były też szczotkowane.
Lader ? czyli coś na zasadzie głowicy kopiującej ?spokojnie mozna polozyc pod lader gotowa obudowe
pytanie tylko jaki to ma wymiar, zeby zmiescilo sie pod glowice
a szkiełkowanie ?najlatwiej dac do piaskowania lub lakierowania proszkowego (tutaj tez piaskuja)
oklice ceny 30zł/m2 to jeszcze nie jest tak dużo (wydaje mi się ) gdyby chcieć pomalować 2-3 fronty Alu do wzmacniaczy o wymiarach 10x40x0,5 (jeden) ?koszt lakierowania proszkowego to od 25zl/m2 do kilkuset!
to nadal ta sama metoda obrobki ale innym scierniwem i daje inny efekt. ja bym zostawil grubsze slady obrobkia szkiełkowanie ?
u mnie za malowanie jednej blachy do paneli TDA zawolali 5zl co daje ponad 50zl/m2. kombinuje jeszcze zeby wyslac w miejsce gdzie kasuja 25zl/m2oklice ceny 30zł/m2 to jeszcze nie jest tak dużo (wydaje mi się ) gdyby chcieć pomalować 2-3 fronty Alu do wzmacniaczy o wymiarach 10x40x0,5 (jeden) ?
Heh a ja się głowiłem co to to toliterowka
Widać na fotkach niedoskonałości i paprochy, ale faktem jest że wychodzi to lepiej niż samemu robić. Z drugiej strony, do poważniejszego projektu nie dałbym już firmie zarobić. Taką na miejscu też mam, ale ze względu na takie paprochy odrzuciłem ją :/nie jest idealnie, ale jest pomalowane lepiej i taniej niz bym sam mial to robic. no i blacha jest zabezpieczona przed korozja