a ja włąśnie piszę arta na ten i nie tylko tematPawel S. napisał:tego nigdy nie sprawdzalem

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a ja włąśnie piszę arta na ten i nie tylko tematPawel S. napisał:tego nigdy nie sprawdzalem
adambb napisał:Wydaje mi się...
Pawel S. napisał:http://www.wavecor.com/WF182BD01_02_specifications.pdf
nawet producenci zaczeli zwracac na to uwage![]()
_arwas_ napisał:Na marginesie bardzo fajny głośnik. Ciekawe czy dostepny w Polsce i ile kosztuje.
a ja sie z tym nie zgodze_arwas_ napisał:Natomiast zgadzam się z tym co napisał Irek. Na słuchanie ma to pomijalny wpływ, bo adaptacyjnośc słuchu jest znacznie bardziej odczuwalnym zjawiskiem niż wygrzewanie nowych głośników
niestety drogi http://www.akustyk.com.pl/wavecor.html_arwas_ napisał:Na marginesie bardzo fajny głośnik. Ciekawe czy dostepny w Polsce i ile kosztuje.
a to dziwne bo ja wyrazne zmiany slyszalem tez w przypadku wysokotonowekpharoh napisał:Najwieksze zmiany mozna uslyszec tylko na basie
na jakiej podstawie oceniasz glosnik bez odsluchow?pharoh napisał:Jak dla mnie to taki sobie ten glosnik.
jak brak? przeciez masz wykres!pharoh napisał:Dodatkowo brak informacji o uzytecznym pasmie
Po prostu słuch się zaadaptował do dzwieku..Pawel S. napisał:nie wygrzany to zamulacz bez zycia. po wygrzaniu super glosnik![]()
takie bzdury moglbys mi wciskac jakbym sluchal tylko jedna sztuke...pegelmesser napisał:Po prostu słuch się zaadaptował do dzwieku..
No wlasnie, bo wiesz który jest nowy a ktory wygrzany. W slepym tescie bys poległ.Pawel S. napisał:roznica miedzy nowym a wygrzanym jest slyszalna
Własnie nie, tylko jak dwóch róznych sztuk.Pawel S. napisał:takie bzdury moglbys mi wciskac jakbym sluchal tylko jedna sztuke...
przeciez wyraznie napisalem jakie sa roznice - to niby zobaczylem je a nie wysluchalem?pegelmesser napisał:W slepym tescie bys poległ.
Wlasnie na podstawie parametrow i wykresowPawel S. napisał:na jakiej podstawie oceniasz glosnik bez odsluchow?
Sam wykres nigdy nie byl i nie bedzie informacja o uzytecznym pasmie. Do tego potrzebne sa jeszcze pomiary znieksztalcen, ktore to w znacznym stopniu wyjawia uzyteczne pasmo.Pawel S. napisał:pharoh napisał/a
Dodatkowo brak informacji o uzytecznym pasmie
jak brak? przeciez masz wykres!
jako ze to u nas nowosc to nic dziwnego ze nie sa popularne.pharoh napisał:Nie ma co sie dziwic, ze nikt tych glosnikow nie kupuje.....