• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wykładzina na skrzynie lub tube gdzie kupujecie??

Reakcji
0
Witam
potrzebuje kawalek czarnej wykladziny o wymiarach 120x40. Gdzie kupujecie takie??
Wiem ze na Allegro są, ale tam można znależć tylko takie szare, a koniecznie chcialbym czarna.
pozdrawiam Mateusz

hm... u mnie w sklepie z materialami maja....

[ Dodano: 2006-09-26, 21:30 ]
albo mozna tez isc do komfortu lub cos w tym stylu i kupic jakas wykladzine podlogowa, spory wybor maja :)

Witam
Znowu takim strasznym lajkonikiem nie jestem ;)
Googlalem, szukalem, zwiedzalem sklepy z wykladzinami, bylem w kilku Komfortach(maja idelna wykladzine, cienka, elastyczna, ale niestety granatowa) i nic nie znalazlem.
Chcialbym koniecznie kolor czarny, nie szary, bo ma to być na tylna polke do samochodu bo jej brakowalo.
Moze komus cos zostalo i nie potrzebuje to odkupie.
Pozdrawiam Mateusz

mateuszm
Mieszkarz w zAbrzu na szukaj Castoramy tam jest do kupienia czarna wykladzina samochodowa w cenie 20zl za metr bierzacy.

Witam
CASTORAMA tam mnie jeszcze nie bylo. Pojade dzis do tej w Chorzowie. Dzieki za namiary

Pozdrawiam Mateusz

Powrót